Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi vatreni

Ladić: Dosta je priče, želimo i rezultate

'02.03.2010., Francuska - Reims, stadion Auguste Delaune, Hrvatska nogometna reprezentacija U-21. Prijateljska nogometna utakmica izmedju Francuske i Hrvatske. Ivan Perisic Photo: Marko Lukunic/PIXSEL
'Marko Lukunic/PIXSELL'
14.05.2010.
u 15:19

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine okupila se uoči važnog dvoboja sa Slovačkom ove srijede (17.30 sati) u Varaždinu. Na prozivu izbornika Dražena Ladića u petak ujutro bilo je 18 igrača, nedostajali su samo "inozemci".

Nikola Kalinić priključio se kasnije popodne, Ivan Rakitić stiže danas u podne, a Lovren i Jajalo u nedjelju kasno navečer. Prvi put na popisu za kvalifikacijsku utakmicu su Vrsaljko (Dinamo), Punčec (Varteks), Zv. Pamić (Karlovac), Kreilach (Rijeka), Santini (Zadar) i Vukušić (Hajduk).

– Vidim, Dražene, da si pozvao Punčeca, a zašto nisi Paladu – našalio se na teniski način Zorislav Srebrić.

– Muči ga rame – spremno je odgovorio izbornik.

Pobjedom protiv Slovačke Hrvatska bi došla na korak do ulaska u doigravanje za Europsko prvenstvo.

– Naglašavam da je sve u našim rukama i da smo u tom susretu favoriti, a sve osim naše pobjede bio bi neuspjeh. Teško je prodavati priču da osposobljavamo igrače za A-reprezentaciju, a nemamo rezultate i ne igramo na velikim natjecanjima – rekao je Ladić.

Neuspjehom A-vrste u kvalifikacijama za SP u JAR-u sve su oči sada uprte u mladu reprezentaciju.

– Svjesni smo da je sada pritisak malo veći, no u jednu ruku nam je i drago zbog toga. Barem će zanimanje javnosti biti veće, a to će motivirati igrače – smatra Ladić.

Domagoj Vida večer prije okupljanja oprostio se sa suigračima u Osijeku.

– Sada sam isključivo usredotočen na reprezentaciju, mislima još nisam u Leverkusenu – rekao je Vida te dodao:

– U igri protiv Slovačke nam se ne smiju dogoditi propusti kao prošle godine na utakmici s Ciprom. Mislili smo da ćemo lako pobijediti, a potom smo izgubili.

Iza Ivana Perišića duga je i naporna sezona u Club Bruggeu, odigrao je 45 utakmica.

– Nema mjesta umoru, moramo pobijediti u srijedu - rekao je Perišić te dodao: 

– Jako sam zadovoljan sezonom, zabio sam puno golova. Još sljedeće godine sigurno ostajem u Bruggeu, a zatim ću otići u neku jaču ligu, možda u Njemačku, odakle već imam ponude.

Komentara 1

EU
EUPatriot
19:31 14.05.2010.

Ladić: Dosta je priče, želimo rezultate i želim da moji mladiči sjede na sofi kraj TV uz starije vatrene te uče piti Ožujsko i sanjarenje World Cup naslovu prvaka kada počnu na SP 2010 rasturati majstori i Slovenije i Srbije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije