Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR VELIKANA
Povratak na članak

Lacković objasnio zašto smo kiksali protiv Japana, ali i poručio: Znam kako im je

"I zato neću više pisati o toj utakmici. Pitate se zašto? Zato što rješenje neće doći izvana, nego od naših igrača i stručnog stožera. Zato što znam da oni jedva čekaju sljedeću utakmicu i zato što znam da mogu puno više. Zato što znam kako im je, ali i da je ovo tek početak turnira. I zato glavu gore i idemo dalje", napisao je između ostaloga Lacković

Komentari 5

Avatar Vlaho
Vlaho
21:49 16.01.2021.

Igra Hrvatska i što god bude bit će.........medijski linč samo je nastavak pljuvačine na bilo što podigne i malo nacionalnog ponosa jer isti je grijeh.

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
11:45 17.01.2021.

Dečki glave gore iz utakmice za utakmicu pa kako bude. Takva su vremena i prilike. Bitno je da ostavite srca na terenu.

VL
Avatar marsijaneri
marsijaneri
22:59 16.01.2021.

Bravo gospodine Lacković! Ovo je stručno, pametno i sigurno ne ide "na ruku" onima koji jedva dočekali "kiks"! Ova analzi je toliko dobra da bez problema stavlja u zaborav mučenje s mravima i drugim sitnim dušicama.

VL
Avatar Zzzz
Zzzz
16:01 16.01.2021.

Hrvatska se realno srozala od kad nema Ivana Balića, ipak je on bio najbolji igrač na svijetu te najbolji rukometaš svih vremena prema IHF-a iz 2010. Da apsurd bude veći 2010 trener postaje čoban Slavko Goluža koji nije računao na Ivana Balića, to je potpuno isto kao da ne računaš na Messia !

VL
RO
roland
17:35 16.01.2021.

Svjetsko prvenstvo u Egiptu završava 31.siječnja! Tada ćemo vidjeti koliko vrijedimo! Potpisujem i 4.mjesto, no teško da ćemo ući u polufinale! Stari i ozlijeđeni!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.