Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolja od j. LO

La, la, la, izazivam te ja, pjeva zanosna Shakira Messiju i Neymaru

Shakira
Foto: Youtube
1/3
25.05.2014.
u 18:40

Iako Svjetsko nogometno prvenstvo ima svoju službenu himnu i zanosnu Latinu Jennifer Lopez, ova bi poskočica mogla biti veći hit.

La, la, la, izazivam te ja, pjeva zanosna Shakira u novom spotu za istoimenu pjesmu.

Iako Svjetsko nogometno prvenstvo ima svoju službenu himnu i zanosnu Latinu Jennifer Lopez, ova bi poskočica mogla biti veći hit.

Pet plus Shakiri i za izbor "glumaca". Zgodna pjevačica u spotu naime izaziva dva nogometna velikana Messija i Neymara, a ulogu je dobio i njezin presladak sinčić. Gdje ćeš bolje?

>>Seksipilna Jennifer Lopez u zlatnom izdanju oduševila himnom Svjetskog nogometnog

>>Shakira 'napala' Piquea nakon nastupa na dodjeli Billboard nagrada

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:00 25.05.2014.

Uopce usporedjivati J.Lo s Shakirom odgovaralo bi usporedbi Josipe Lisac s Rozgom. I sto se tice glasovnih mogucnosti, I sto se tice izgleda, I sto se tice karijere, I najzad, sto se tice pjesama o kojima se prica.

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
22:23 25.05.2014.

meni je Waka Waka od Shakire ipak bila bolja pjesma od ove za ovogodišnje svjetsko prvenstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije