Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE U ARABIJU

Kylian Mbappe je odbio najveći ugovor u povijesti nogometa. PSG prihvatio ponudu Saudijaca

Paris St Germain Training
GONZALO FUENTES/REUTERS
26.07.2023.
u 22:19

Fabrizio Romano otkrio je kako je Al Hilal poslao astronomsku ponudu za ponajboljeg napadača današnjice

Saudijski prvoligaš Al Hilal namjeravao je dovesti Kyliana Mbappea, poslali su ponudu od čak 300 milijuna eura što je PSG prihvatio, ali francuska zvijezda nije htjela čuti za odlazak na Bliski istok. Otkrio je to Fabrizio Romano, unatoč tome što Mbappe ima ugovor još samo 11 mjeseci, Al Hilal je nadmašio rekord Neymara koji je za 222 milijuna eura stigao iz Barce u PSG. 

- Još nisu počeli pregovori između Mbappea i Al Hilala. Za sada pregovaraju PSG i Al Hilal o modalitetu isplate 300 milijuna eura odštete, koju je ponudio saudijski, a prihvatio francuski klub. Al Hilal mu nudi 200 milijuna eura neto godišnje plaće - objavio je Romano i dodao:

VEZANI ČLANCI:

- Posao može dosegnuti i cifru od 700 milijuna eura samo ako su u njega uključeni komercijalni ugovori. Primjerice oni koji bi 100 posto prava od brenda ostavili Mbappeu.

Mbappe je očito na odlasku s Parka prinčeva, ali karijeru namjerava nastaviti u Europi, kao najizgledniji klub spominje se Real Madrid. 

Ključne riječi

Komentara 2

T2
Tomo_20
18:40 27.07.2023.

Jeste gotova je stvar ide u najbolji klub gdje pripada u Realu!!!!

DU
Deleted user
00:09 27.07.2023.

Nije na prodaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije