Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2. HNL

Kustošija pod vodstvom Zubića u gostima pobijedila Dinamo II

Ivan Zubić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
29.09.2018.
u 16:34

Kustošija je danas igrala pod vodstvom Ivana Zubića, koji je na klupi zamijenio Denisa Bezera, glavnog trenera koji je nakon pobjede protiv Varaždina doživio moždani udar.

U šestom kolu 2. HNL Kustošija je u gostima došla do velike pobjede, slavila je protiv Dinama II rezultatom 2:0. Gosti su bolje otvorili susret i poveli već u 6. minuti kada je mrežu zatresao Deak.

S tim rezultatom otišlo se na odmor, a 13 minuta prije kraja susreta priču je zaključio Čakarun, kojem je asistirao danas odlični Vragolović.

>>Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrić

Kustošija je danas igrala pod vodstvom Ivana Zubića, koji je na klupi zamijenio Denisa Bezera, glavnog trenera koji je nakon pobjede protiv Varaždina doživio moždani udar. Srećom, dobro se oporavlja, a momčad je ostavio u dobrim rukama jer je Kustošija danas prikazala dobru igru i došla do važne pobjede.

Kustošija je tako došla do treće pobjede u prvenstvu i sad ima deset bodova, a čime je, barem privremeno, na drugoj poziciji ljestvice. Dinamo II ima bod manje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije