Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE SAVEZA

Kustić ugostio Zajeca i delegaciju Dinama: Razgovarali su o temama važnim za čitavi HNL

Zagreb: Velimir Zajec pozdravio navijače uoči susreta Dinama i Slavena
Foto: Josip Regovic
1/4
18.03.2024.
u 16:00

"Hvala predsjedniku Kustiću i suradnicima na čestitkama i dobrim željama. Hrvatski nogometni savez postiže odlične rezultate, posebno kada govorimo o hrvatskoj reprezentaciji, a pritom Dinamo i naši igrači imaju nezaobilaznu ulogu", rekao je Velimir Zajec

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, među prvima je uputio čestitke Velimiru Zajecu nakon što je pobijedio svog protukandidata Mirka Barišića na izborima za predsjednika Dinama. U ime Saveza, Kustić je u ponedjeljak odlučio ugostiti Zajeca i delegaciju kluba s Maksimira.

"Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Velimira Zajeca i suradnike i poželjeti im uspjeh u radu. Dinamo je kroz svoj rad s mlađim uzrastima razvio puno hrvatskih reprezentativaca, a kroz uspjehe u Europi je učinio puno za hrvatski klupski nogomet te sam predsjedniku Zajecu poželio da klub u ta dva segmenta djelovanja i dalje napreduje. HNS-ova vrata su otvorena svim klubovima za suradnju, otvorenu i konstruktivnu komunikaciju, a to je poruka koju sam podijelio i s predsjednikom Zajecom", rekao je Kustić.

VIDEO Velimir Zajec o prvim planovima: 'Sportski direktor je iznimno važan u klubu'

Slavlju na izborima za predsjednika prethodila je dominantna pobjeda liste "Dinamovo proljeće" na izborima za Skupštinu. Zajeca su pred stadionom dočekali zbuđeni navijači, a bakljada i skandiranje trajalo je čitavo vrijeme. Nakon što je Zajec pred okupljene izašao kao novi predsjednik, navijači Dinama su s oduševljenjem dočekali novo poglavlje u povijesti slavnog kluba. Legenda kluba, Zajec je svoju pobjedu temeljio na podršci navijača, a Kustićev poziv rado je prihvatio.

VEZANI ČLANCI:

"Hvala predsjedniku Kustiću i suradnicima na čestitkama i dobrim željama. Hrvatski nogometni savez postiže odlične rezultate, posebno kada govorimo o hrvatskoj reprezentaciji, a pritom Dinamo i naši igrači imaju nezaobilaznu ulogu te ćemo se truditi da i dalje stvaramo igrače takve reprezentativne razine. Razgovarali smo o daljnjem razvoju HNL-a, gdje sam siguran da Savez i svi klubovi, uključujući Dinamo, dijelimo ambiciju da nam liga nastavi rasti i jačati u svim segmentima", rekao je Zajec.

GALERIJA Povijesni dan za Dinamo: Tisuće navijača pozdravile Zajeca kao novog predsjednika

Zagreb: Velimir Zajec pozdravio navijače uoči susreta Dinama i Slavena
1/26

Komentara 1

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
23:03 18.03.2024.

super je kada predstavnici dinama razgovaraju u četri oka sa hns-om na temama bitnim za cijeli hnl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije