Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLANOVI IDU DALJE

Ekskluzivno iz Katara: Šef hrvatskog nogometa otkrio važnu vijest oko Poljuda, sprema se spektakl

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
08.12.2022.
u 17:36

Ekskluzivne informacije s treninga Hrvatske prije velike utakmice u Dohi donosi naš reporter Tomislav Dasović.

Na posljednjem treningu Hrvatske prije jedne od najtežih utakmica ove generacije protiv Brazila u borbi za polufinale SP-a, dobili smo važnu vijest koja se tiče Eura, odnosno kvalifikacija za Euro 2024. koje se igra u Njemačkoj. Predsjednik HNS-a Marijan Kustić našem je reporteru Tomislavu Dasoviću na treningu reprezentacije u Dohi otkrio gdje će Hrvatska u ožujku otvoriti kvalifikacije protiv Walesa, 

Odlučeno je da se prvi susret u skupini igra na splitskom Poljudu, a reprezentacija će četiri dana kasnije igrati protiv Turske u gostima.

Ovako izgleda Hrvatska skupina za Euro:

Standings provided by Sofascore

Vatreni će se sutra od 16 sati na stadionu Education City protiv Brazilaca, jednog od favorita turnira, boriti za ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva. Iz kampa hrvatske nogometne reprezentacije dobili smo potvrdu i o stanju u momčadi prije velike utakmice, koju su ranije danas najavili izbornik Zlatko Dalić i Luka Modrić. Za utakmicu je otpao Mislav Oršić, a polako se kristalizira i Dalićev nacrt sutrašnejeg sastava. Na desnom krilu trebao bi startati Vlašić, a u špici Andrej Kramarić. Posljednje informacije pratite na našem portalu, Facebook i Youtube kanalu. 

Komentara 8

DJ
djmoslav
17:53 08.12.2022.

Sta Vlasic opet mora igrati u startu pa do kada ces trpati njega u pocetni sastav konjino jedna koliko imades boljih od njega ?

DE
derin
17:55 08.12.2022.

Opet Dalić s Kramarićem! Pa čovječe, prije bi Modrića izgleda na klupu nego Kramarića. Pa čovjek nije centarfor, vidjeli smo protiv Maroka, gdje ga nigdje blizu gola, pa naši igrači nisu imali kome dodati loptu pred golom, gdje nitko nam ne daje dubinu naprijed ni odvlači stopere, znači u startu igrač manje. Imaš Budimira, Livaju pa čak i Petkovića. Najbolje kad uđe s klupe kad su linije malo labavije.

ZA
zagi101
17:10 08.12.2022.

a šta ćemo kad se uruši krov na Poljudu koji je u katastrofalnom stanju, gdje bumo onda igrali? u Mariboru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije