Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svetislav Pešić:

Kukoč je jedan od najboljih u povijesti, teško je povjerovati da nije u Kući slavnih

Toni Kukoč
Foto: Goran Kovacic/pixsell
20.04.2020.
u 22:47

"Uz svo poštovanje prema svima koji su već primljeni u Kuću slavnih i čestitke svakom od njih, teško mi je povjerovati da jedan od najboljih igrača u povijesti košarke Toni Kukoč još nije u Kući slavnih. Ja ne znam je li to smiješno ili žalosno"

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić, član NBA momčadi Portland Trail Blazersa, poručio je kako bivši hrvatski reprezentativac i trostruki NBA prvak Toni Kukoč mora biti član Kuće slavnih u Springfieldu.

"Toni Kukoč mora biti u Kući slavnih. Zašto nije?", prenose u ponedjeljak Nurkićevu objavu mediji u BiH.

Nurkić je točno prije godinu dana doživio težak prijelom noge, međutim nakon duže rehabilitacije i oporavka danas je potpuno zdrav i čeka nastavak sezone u najboljoj košarkaškoj ligi svijeta. 

Samo 2 minute i 22 sekunde ostalo je do kraja utakmice između Brooklyn Netsa i Portland Trail Blazersa kada se dogodio najgori scenarij za ovog centra. U borbi za loptu i skok u napadu Jusuf Nurkić  je nezgodno pao na teren i slomio lijevu nogu.

I trener Barcelone Svetislav Pešić, koji je vodio Kukoča do naslova svjetskog juniorskog prvaka s reprezentacijom bivše države 1987. godine, ne dvoji kako bi jedan od najboljih europskih košarkaša u povijesti morao biti u Kući slavnih.

"Uz svo poštovanje prema svima koji su već primljeni u Kuću slavnih i čestitke svakom od njih, teško mi je povjerovati da jedan od najboljih igrača u povijesti košarke Toni Kukoč još nije u Kući slavnih. Ja ne znam je li to smiješno ili žalosno. Očigledno je da živimo u svijetu gdje se sve treba izlobirati, a Kukoč nije u tom svijetu", rekao je za medije u BiH Pešić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije