Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se odluka

Kuju lukav plan kako do Rakitića, nadaju se da bi ona mogla biti ključ

Raquel Mauri
Foto: instagram.com/raquel_mauri
1/5
11.05.2019.
u 12:32

Rakitićeva je budućnost u ovom trenutku neizvjesna, ponajprije stoga što se ne zna ostaje li ili odlazi trener Ernesto Valverde

Ivan Rakitić volio bi ostati u Barceloni. Više je puta to javno naglasio, posljednji puta nakon što je momčad osigurala novi naslov prvaka Španjolske, a potvrdio je to upravo i njegov brat Dejan.

Ponovio je da je Ivan zadovoljan u katalonskom klubu, ali i dodao tome da naprosto ne može znati što budućnost nosi. A Rakitićeva je budućnost u ovom trenutku neizvjesna, ponajprije stoga što se ne zna ostaje li ili odlazi trener Ernesto Valverde. 

Tako barem piše Vincenzo D'Angelo, novinar La Gazzette dello Sport, koji u subotnjem članku ističe da milanski Inter kani pokušati uz 'džoker zovi', zaigrati na kartu supruge.

Naime, osim što je Inter Rakiću spreman ponuditi traženih 6,5 milijuna eura po sezoni, te trogodišnji ugovor, čelnici kluba se nadaju se da bi pri eventualnom transferu mogla presuditi Raquel Mauri.

Njihova računica je jednostavna, Raquel obožava modu te joj je Milano iz tog razloga grad po mjeri, te bi to trebao biti jezičac na vagi pomoću kojeg će namamiti Rakitića u dres koji trenutačno nose Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

Ipak, puno toga će ovisiti o sudbini Valverdea, trenera koji smatra Rakitića silno važnom karikom. Pruži li mu Barcelona novu šansu nakon debakla u uzvratu polufinala Lige prvaka, hrvatski reprezentativac će najvjerojatnije ostati - zaključuje D'Angelo.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije