Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masovna tučnjava

Krvava noć: Žestok okršaj navijača Seville i BBB-a, zrakom letjele boce i stolci

BBB
Foto: Screenshot
02.11.2016.
u 09:41

Kako je ispričao jedan očevidac, navijači Dinama sjedili su u jednom kafiću blizu katedrale i glasno navijali, a onda su došli lokalni huligani i napali ih

Nogometaši Dinama večeras u sklopu 4. kola Lige prvaka igraju u gostima protiv Seville i traže čudo koje bi im omogućilo da ostanu u igri za nastavak natjecanja u Europskoj ligi. A ta je utakmica dobila huligansku i krvavu uvertiru.

Naime, noćas je, javljaju španjolski mediji, u gradu došlo do žestokog okršaja navijača Seville i Bad Blue Boysa u kojemu se nisu birala sredstva. U tučnjavi je sudjelovalo stotinjak osoba i bilo je prilično gadno.

Kako je ispričao jedan očevidac, navijači Dinama sjedili su u kafiću blizu katedrale i glasno navijali, a onda su došli lokalni huligani i napali ih. Boysi im nisu ostali dužni i nisu uzmaknuli, uzvratili su napad i odjednom je nastao kaos. Zrakom su letjele boce i stolci iz kafića.

Neredi nisu dugo trajali, a još uvijek nema informacija o uhićenima. Doznaje se da je Sevilla prestala s prodajom ulaznica zbog straha da ne dođe veći broj BBB-a koji bi kupio ulaznice bez kontrole i pomiješao se s navijačima Seville.

>>Kakva bomba! Eduardo: Spreman sam za razgovor o povratku u Dinamo ove zime!

>>Sampaoli: Protiv Dinama igraju najbolji, kao da igramo finale!

Komentara 7

ME
Meter
10:11 02.11.2016.

Kome i čemu su to navijači - nezreli, neprilagođeni

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:16 02.11.2016.

Nemreš vjerovati da se naši pravi hrvatski omoljubni dečki iz BBB-a osječaju svoji na svome čak i u Sevilli i uz to nedaju ni milimetra naše hrvatske kulture, navika, ljubavi i emocija.

CE
centirion
21:30 02.11.2016.

Zar nemaju pametnijeg posla? Prazne glave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije