Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DOZNAJE

Kruži informacija da Hajduk želi najboljeg igrača Osijeka: Bijelo-plave napuštaju dvojica prvotimaca?

Osijek  i Šibenik susreli se u 8. kolu HNL-a
Dubravka Petric/PIXSELL
03.11.2022.
u 16:44

Slavonski prvoligaš će ove zime malo posložiti igračku križaljku, očekuje se i 'provjetravanje' svlačionice.

Sportskog direktora Ivicu Kuleševića očekuje vrlo zahtjevan prijelazni rok tijekom zimskog mercata, a pogotovo se to odnosi na pitanje odlazaka igrača. 

Izvori iz Osijeka nam govore kako je plan kluba da se riješe nekih igrača, kako bi se rasteretio proračun, a možda se i angažirali novi igrači. Pojavila se informacija kako je za Laszla Kleinheislera zainteresiran splitski Hajduk kao i još neki klubovi kako su prenijele i kolege iz Glasa Slavonije, međutim, od toga neće biti ništa. 

Mađarskom veznjaku je sjajno u gradu na Dravi, pregovori oko ugovora napreduju u dobrom smjeru i pitanje je vremena kada će se obje strane dogovoriti. Isto to važi i za Renea Pomsa, na Austrijanca uprava Osijeka jako ozbiljno računa i na sezonu 2023/2024, što je logično jer momčad igra zaista odlično od kada je stigao novi trener. 

01.10.2022., Osijek - Gradski vrt, Laszlo Kleinheisler je prije utakmice pokazao svog sina starog svega tri tjedna. Photo: Dubravka Petric/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Za glavne igrače Osijeka još nema službene ponude, više-manje su to naklapanja i samo usmeni upiti, a najviše se pogleda baca prema Ivici Ivušiću, Dionu Dreni Belji, spomenutom Kleinheisleru te Ramonu Mierezu i Adrianu Leonu Barišiću. Za sjajnog El Tora postoji itekako veliki interes, ali Osječanima nije u interesu rasprodati pola momčadi, jer bi željeli okosnicu momčadi zadržati na okupu barem do kraja sezone.

29.10.2022., Osijek, Stadion Gradski vrt - SuperSport HNL, 15. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo. Ramon Mierez Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Barišić je primjerice, prošlog prijelaznog roka imao dobru ponudu od kluba izvan Europe, ali je procijenio kako to nije poželja destinacija.

Naravno, ako se pojavi dobra ponuda, transfer bi se mogao realizirati, ali vjerojatno se neće prodavati više od dva ključna igrača. Što se tiče Tonija Teklića, hit igrača HNL-a, on je zanimljiv kao i svi drugi dobri nogometaši, no taj posao će se teško dogovoriti jer Teklić isključivo želi natrag u Hajduk.

Otići bi mogli Karlo Bartolec i Ivan Fiolić, imena koja su izgubila mjesto u prvom sastavu i žele imati veću minutažu. 

Podsjetimo, Hajduk i Osijek u subotu od 17:30 sati igraju novi derbi na Poljudu, sigurno neće nasupiti Cheberko koji je zaradio posjekotinu na ogledu s Dinamom, ali bi se mogao vratiti za kup susret u Varaždinu, dok će izostati i ozlijeđeni stoper Danijel Lončar. 

Standings provided by Sofascore

 

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Komentara 5

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
08:49 04.11.2022.

Pa nije lud ići u taj osrednji klubić nerjetko predmet sprdnje

BE
Berri
20:01 03.11.2022.

Ha, ha...pa zadnji Mađar koji je bio u Hajduku, Fuktaš ili tako nekako, otišao je iz Hajduka nakon što su ga napali na ulici jer nije htio dati 100 kuna. Tom Laszlu je bolje u Osijeku, nego da ga po Splitu kamatare za 100 kn.

ZO
zoranos
17:07 03.11.2022.

Da pogodim nude Osijeku odšetu od 300 tisuća eura za Kleinheislera, kao što su to napravili i za Kalika Gorici? Jer oni su Hajduk, tamo se ide besplatno jer je čast igrati za njih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije