Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Kruno Jurčić: Beton Bernabeua impresionirao je moje igrače

'22.11.2011., stadion Santiago Bernabeu, Madrid, Spanjolska - Nogometna utakmica 5. kola skupine D UEFA Lige prvaka, Real Madrid - GNK Dinamo.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
22.11.2011.
u 23:02

Dinamov trener Kruno Jurčić tvrdi da su njegovi igrači u Madridu bili - impresionirani

- Nisam mogao vjerovati da taj beton, te tribine mogu toliko utjecati na moje igrače. Nabrzinu smo primili tri pogotka, pa je poslije bilo spašavanje - pojasnio je Kruno rani potop plavih.

Pohvalio je dobrui reakciju momčadi u drugom poluvremenu, iako priznaje kako je Real u tom dijelu utakmice spustio u nižu brzinu.

- Vraćam se na ono što sam rekao na početku Lige prvaka. Mi smo tu došli učiti, 12 godina polagali smo prijemni, a sada moramo položiti puno ispita do diplome, da bismo bili konkurentni u ovome društvu - dodao je Jurčić.

Naglasio je kako je osnovna misao dinamovaca bila agresivni pristup, onemogućiti brzi protok lopte, u čemu je Dinamo ipak pao na ispitu.

- Ali, tu moram istaknuti individualnu kvalitetu Realovih igrača. Real je kategorija više i od Lyona i Ajaxa, a Liga prvaka je surova - tu se vidi koliko tko ulaže - kaže Jurčić.

Mijenjali ste Alispahića nakon 45 minuta?

- Meša je bio posebno impresioniran, ali ne i jedini, mogao sam promijeniti i 4-5 igrača.

Na kraju, ipak dva pogotka Realu?

- Ne bih to podcjenjivao. Ali, barem su zadovoljene niske strasti - zakjučio je Jurčić.

Ključne riječi

Komentara 41

TR
trias
23:22 22.11.2011.

Najveća tragedija u cijeloj priči je ta da nitko iz dinamovog tabora neće pokazati ni trunka realnosti i samokritičnosti te priznati da je večerašnja utakmica za Real bili malo bolji trening...da je bilo potrebno Dinamo bi večeras kasirao i dvoznamenkasti poraz!Ovake će imbecil Mamić na sva usta trubiti da nitko Realu u zadnje vrijeme kod kuće nije zabio dva gola..to što su ovi igrali sa trećo ekipom je posve nebitno!

GI
gismund
23:31 22.11.2011.

Jurčić je katastrofa od trenera. Dinamo ima dobar igrački kadar, ali uzalud sve kad ga on ne zna posložiti. Dinamo s ovvom kvalitetom igrača može igrati HNL i bez trenera, na individualnu kvalitetu igrača, a dobar trener bi im trebao baš za ligu prvaka. Pa svatko normalan zatvorio bi prilaze golu bar prvih pola sata da igrači dobiju sigurnost, ali jurčić ne -- on je razvukao igru u širinu i omogućio realovcima da prolaze kroz obranu kao kroz švicarski sir! dobili smo 6 komada, objektivno mogli smo još 4! Liga prvaka preskupa je igračka da bi se dala ovako lošem trenru da na njoj vježba! dosta se sjetiti Malmoa gdje smo zamalo ispali, samo kelava nas je spasio! obrana nam ima reprezentativce koji su tako loše postavljeni i loše uigrani kao da ni ne igraju, a protv turske su svi bili odlični, ovdje popili 6 komada! jurčiću odlazi, ne znaš svoj posao!

ST
stefj
23:12 22.11.2011.

Ma Kruno je obična nula od trenera. Ovo je bila totalno krivo postavljena ekipa i taktika na početku, a iz njegovih izjava odmah je jasno da o psihološkoj pripremi nema niti govora... Još su mu trebala 3 gola da nešto promijeni. Ovakav trener je max. za Hrvatsku II ligu, a ne za LP. Rijetko loš trener...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije