Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak u Ledenoj dočekuje Albu

Krošelj na vratima, prilika mladim hrvatskim igračima

\'01.01.2010, Albert Schultz Halle, Wien, AUT, EBEL, Vienna Capitals vs KHL Medvescak Zagreb, im Bild Kevin Kraxner, Vienna Capitals vor dem Tor von Gasper Kroselj, KHL Medvescak Zagreb ,
PIXSELL
25.02.2011.
u 09:54

Poštedjet ćemo Kristana i Letanga. No, nećemo birati protivnika, idemo po pobjedu, kaže trener Doug Bradley

Hokejaši Medveščaka večeras će u Ledenoj (19.15 sati) u posljednjoj utakmici prije doigravanja dočekati Albu Volan. Medvjedi su već osigurali četvrtfinale, no nakon utakmice s Mađarima saznat će hoće li im protivnik biti KAC ili RB Salzburg.

Hoće li medvjedi birati?

Hoće li medvjedi birati protivnika, kao što su to prošle sezone učinili s Grazom? Jer Klagenfurt, osim što je bliži, Medveščaku ipak više odgovara. Pogotovo u Ledenoj, gdje su medvjedi u protekle dvije sezone od mogućih 18 osvojili čak 16 bodova.

– Nećemo birati protivnika. Uostalom, izbor nam i nije neki jer su KAC i Red Bull dvije najbolje momčadi u ligi – kaže trener Douglas Bradley te dodaje:

– Poštedjet ćemo Kristana, koji je ove sezone branio u 48 utakmica, pa će na gol Krošelj. Također, vjerojatno ćemo poštedjeti i Letanga, koji je posljednjih nekoliko susreta igrao nezaliječen.

Veću minutažu dobit će mladi hrvatski igrači Rendulić, Kanaet, Blagus, Šijan...

Osvrnuo se Bradley i na svoju budućnost na klupi Medveščaka.

– Moguće je da ostanem, razgovarao sam o tome i s predsjednikom. Uživao sam otkad sam naslijedio Satora. Posao nije lak jer se cijeli dan svodi na trening, utakmice i gledanje videosnimki. No, izazov je voditi ovakav klub, ovakvu momčad.

Gašper Krošelj večeras protiv Albe želi prekinuti negativnu seriju. Naime, svih šest utakmica koje je ove sezone započeo na vratima Medveščak je izgubio.

Krošelj: U dobroj sam formi

– Da, uvijek smo dobro počeli, ali se poslije preokrenulo. Nedostajalo je i sreće. I meni je dosta teško jer rijetko branim, fali mi kontinuitet. Zato sam sretan što ću danas dobiti priliku, i to pred našim navijačima. Osjećam se odlično i mislim da sam u dobroj formi – ističe Krošelj.

Slovenski vratar s hrvatskom putovnicom smatra da će Medveščak biti i te kako opasan u doigravanju.

– Bilo je pritiska nakon one loše serije rezultata. No, tri pobjede zaredom vratile su nam samopouzdanje i spremni smo za play-off.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
KranjskiJanez
19:44 25.02.2011.

Kaj je hrvati,ste zaceli z mladimi igrat.Imate sreco,da so vam v Klagenfurtu pustili tekmo,ker bi drugace sle naprej JESENICE...

AS
Alpski Srbin
19:50 25.02.2011.

Ma gazimo vas slovenci, još kad vas počne fukat Partizan tek onda bu prišla vaša ljubomora na videlo!

KR
KranjskiJanez
20:04 25.02.2011.

Ah hrvati moji,zgublate proti ALBE VOLAN,kako boste vi igral v playoffu..ajajaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije