Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija "Sportaši za Maju"

Kristanova palica dosegla 3000 kn

\'19.12.2011.,  Zagreb - U nocnom klubu Team Club odrzan je humanitarni party s aukcijom razlicitih predmeta za bolesnu atleticarku Maju Golub. Aukciju je vodio Mario Petrekovic. Grudnjak Nikoline Pis
Davor Visnjic/PIXSELL
20.12.2011.
u 20:02

Svi koji se žele uključiti u akciju za pomoć Maji Golub, mogu to učiniti uplatom novca na račun u PBZ-u 2340009-3500164864.

U noćnom klubu "Team club" održana je u četvrtak humanitarna akcija za pomoć Maji Golub. Hrvatska sprinterica, rekorderka na 100 metara koja je nedavno rodila, bori se s Hodgkinovim limfomom. Ovom prigodom u akciji "Sportaši za Maju" prikupljao se novac za njezino liječenje.

U noćnom klubu okupili su se mnogi poznati, prije svega iz svijeta sporta. Tako su akciji prisustvovali Dubravko Šimenc, Ivana Brkljačić, Kristina Perica, Mario Todorović, Mario Delač, Rahela Markt, Marko Banović... Tom su se prigodom, po cijeni od 50 kuna, prodavale majice s natpisom "Srcem uz Maju do cilja", a održana je i aukcija na kojoj su se prodavali predmeti koje su uglavnom darovali sportaši.

Na aukciji su se našle gaćice Dubravka Šimenca, Vanje Udovičića, Igora Hinića i Josipa Pavića, dresovi Dinamovih i Cedevitinih igrača, dres Ognjena Vukojevića i veslačke reprezentacije, palica Roberta Kristana, sprinterice Blanke Vlašić, tenisice Gordana Giričeka, kapica Marija Todorovića, ali i grudnjak Nikoline Pišek. Sprinterice Blanke Vlašić probile su magičnu granicu od 1000 kuna, ali najviše se dobilo za palicu Roberta Kristana, koja je prodana za 3000 kuna.

Sav prihod uplaćen je za pomoć Maji Golub.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije