Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisao za Nitru

Kristan otišao u lošiju ligu i 
puno lošiji klub

'30.09.2012., Zagreb - Hokejaska EBEL liga, Medvescak Zagreb - EHC Liwest Wings Linz. Robert Kristan. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
01.08.2013.
u 18:23

Boljeg angažmana ga je koštao incident na kraju prošle sezone kada je na trening medvjeda došao pijan

Robert Kristan (28), miljenik navijača Medveščaka, napokon je pronašao klub. Iduće sezone branit će za slovačku Nitru, klub koji je prošle godine jedva ostao u tamošnjoj ligi. Boljeg angažmana ga je koštao incident na kraju prošle sezone kada je uoči odlučuje utakmice na trening medvjeda došao pijan. Mogao je i dalje braniti za medvjede, i to u KHL-u, no ovako je završio u lošijoj ligi i puno lošijem klubu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije