Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOTEL LAGUNA

Krenuli Kovači - Braća okupila izabranike do 21 godine

Reprezentacija U21 (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/12
03.02.2013.
u 14:01

Novi izbornik selekcije U-21 Niko Kovač okupio je svoje trupe i u Umagu počeo pripreme za svoj premijerni nastup, protiv Talijana (četvrtak, 14 sati), u Regionalnoj ligi.

Novi izbornik odmah opovrgava neuskađenost sa šefom A selekcije Igorom Štimcem oko poziva Josipu Radoševiću. U svojim planovima imao je i Matea Kovačića, također igrača sa Štimčevoga popisa, no on je ipak oslobođen.

Najavio je da će reprezentacija igrati sustavom 4-1-4-1 ili 4-3-3...

- Preferiram igru s jednim zadnjim veznim, jer sam igrao na toj poziciji i bolje sam se osjećao kada na njoj nisam imao partnera. Dvojicu nije lako sinkronizirati...

Na Kovačevom popisu su, među ostalim, petorica igrača iz inozemnih klubova: Simon Sluga iz Verone, Ilija Kovačić iz švicarskog St. Gallena, Marko Livaja iz Atalante, Antonio Mirko Čolak iz Nürnberga i Josip Radošević iz Napolija.

Tu su i budući igrači Udinesea, Bubnjić i Mlinar, zatim hajdukovci Caktaš i Jakoliš, a jedini dinamovac je Šime Vrsaljko...

Ključne riječi

Komentara 5

NE
neki
16:05 03.02.2013.

Drago mi je da su došli. Sretno, i nadam se da će jednog dana preuzeti i A repku.

ŠU
Šubićevac
14:24 03.02.2013.

Ako vam bude srce kao i kad ste igrali za reprezentaciju ( a ne sumnjam da neće ) onda rezultati neće izostati. Za 2-3 godine vidim vas kao izbornike seniorske rep.Naprijed Kovači , naprijed Hrvatska !

AU
autoritet
16:03 03.02.2013.

Sretno Niki, i njegovom bratu također! Naprijed naša Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije