Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Krejčikova i Siniakova te Danilina i Haddad Maia u finalu parova

FILE PHOTO: Australian Open
LOREN ELLIOTT
27.01.2022.
u 13:01

Krejčikova i Siniakova, koje su prve nositeljice, u četvrtak su u polufinalu pobijedile treće nositeljice belgijsko-ruski par Elise Mertens i Veroniku Kudermetovu sa 6-2, 6-3. U prvom setu

U finale ženskih parova na Australian Openu plasirali su se Čehinje Barbora Krejčikova i Katerina Siniakova, te kazahstansko-brazilski par  Anna Danilina i Beatriz Haddad Maia. 

 Krejčikova i Siniakova, koje su prve nositeljice, u četvrtak su u polufinalu pobijedile treće nositeljice belgijsko-ruski par Elise Mertens i Veroniku Kudermetovu sa 6-2, 6-3. U prvom setu

Krejčikova i Siniakova nisu dozvolile svojim protivnicama da im ugroze servis, a one su iskoristile dvije break prilike. U drugom setu Mertens i Kudermetova prve dolaze do obrata i vodstva 3-1, ali nakon toga su izgubile tri uzastopna servisa. 

 Kazahstansko-brazilski par Anna Danilina i Beatriz Haddad Maia su u polufinalu svladale druge nositeljice Japanke Enu Shibaharu i Shuko Aoyamu sa 6-4, 5-7, 6-4. Danilina i Haddad Maia prve su došle do breaka u trećem gemu, ali Japanke su vratile servis već u sljedećem gemu. No, drugi break u devetom gemu donio im je priliku da serviraju za prvi set što su i iskoristile. U drugom setu ponovno Japanke prve gube servis, a kod vodstva Daniline i Haddad Maia 5-4 Japanke su na svoj servis spasile  jednu meč loptu. U nastavku Shibahara i Aoyama dva puta oduzimaju servis i dobivaju drugi set. Kazahstansko-brazilskom paru jedna prilika za break u trećem gemu trećeg seta bila dovoljna za konačno slavlje.

 Žensko finale parova na rasporedu je u nedjelju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije