Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Amerikanka Danielle Collins i Poljakinja Iga Swiatek izborile polufinale

Reuters
26.01.2022.
u 12:13

Prvi polufinalni par čine prva tenisačica svijeta Australka Ashleigh Barty i Amerikanka Madison Keys. One su svoje mjesto u polufinalu osigurale dan ranije.

Poznat je i drugi polufinalni par kod tenisačica, nakon što su u srijedu u četvrtfinalu Australian Opena slavile Amerikanka Danielle Collins i Poljakinja Iga Swiatek.

Danielle Collins, 30. tenisačica svijeta, pobijedila je Francuskinju Alize Cornet sa 7:5, 6:1. U prvom setu Collins je došla do breaka u četvrtom gemu, ali kad je kod vodstva 5:3 servirala za set Cornet je napravila break. Ipak, u 12. gemu na servis protivnice Collins je iskoristila treću set loptu. U drugom setu Collins je sa dva uzastopna breaka došla do vodstva 5:0 i uspješno dovršila meč u svoju korist.

U drugom četvrtfinalnom meču deveta igračica svijeta Iga Swiatek je protiv 115. sa WTA liste Estonke Kaia Kanepi izgubila prvi set sa 4-6, a drugi je počela sa izgubljenim servisom. Vratila ga je sljedećem gemu, ali Kanepi ponovno dolazi do break i vodstva 4:1. U sedmom gemu Swiatek dolazi do obrata i set odlazi tie-break kojeg je Poljakinja uvjerljivo dobila. U trećem setu bilo je šest obrata, ali Swiatek je imala dva više i na kraju se slavila sa 4:6, 7:6 (2), 6:3.

Prvi polufinalni par čine prva tenisačica svijeta Australka Ashleigh Barty i Amerikanka Madison Keys. One su svoje mjesto u polufinalu osigurale dan ranije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije