Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE NATJECANJE

Kreće Miss sporta, za lentu se nadmeću boksačica, hokejašica na travi...

Miss Sporta
tomislav miletić/pixsell
03.07.2023.
u 20:36

Danas počinju pripreme sportašica za finalni izbor Miss sporta Hrvatske koji će se održati 6. srpnja

Finalistice izbora Miss sporta Hrvatske 2023. danas se okupljaju u Zagrebu odakle kreću u Prelog. Tamo će održati pripreme za finalnu večer koja će se održati 6. srpnja u hotelu Panorama s početkom u 20 sati. U izboru će sudjelovati 15 sportašica koje dolaze iz Zagreba, Zaboka, Dubrovnika, Bjelovara, Đurđevca, Novske i Siska.

Zastupljeni su sljedeći sportovi – atletika, akrobatski rock'n'roll, boks, hokej na travi, powerlifting, sportski ples, tenis, rukomet, ritmička gimnastika i tekvondo. Uz svakodnevne probe koreografije, odjeće i obuće, sportašice će imati i zabavne sadržaje. Tako će posjetiti Terbotz, staru kuriju iz 19. stoljeća te zmajarski klub Rode Prelog koji je osnovan 1995. godine i jedan je od najaktivnijih zrakoplovnih klubova u regiji. Predviđena je i vožnja čamcem po jezeru Dubrava...

Djevojke će se predstaviti žiriju u četiri izlaza – sportska odjeća Body feeling, kupaći kostimi koje je specijalno za ovu prigodu izradila dizajnerica Mirsada Jureša, večernje haljine modnog atelijera Kookabee te talent show. U zabavnom dijelu programa nastupit će članovi Rock'n'Rolla kluba Gimnazija, plesači ŠPK Zagreb te dvije glazbene gošće – sopranistica Barbara Othman i violončelistica Ana Rucner.

>> Antonija Zec: Između nastupa za Hrvatsku i operacije izabrala sam Europske igre

 

 
 
Ključne riječi

Komentara 3

PO
poluvodič
23:26 03.07.2023.

Nemojte nas objektivizirati... lul

DU
Deleted user
21:28 03.07.2023.

G - gorni red, D - donji red. Brojevi s lijeva na desno. Lista sa slike: 1. mjesto dijele G1 i D3, 2 - G4, 3 - D2, 4 - G3, 5 - G2, 6 - D2.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
06:09 04.07.2023.

Ako gledamo zategnutost trbuha i veličinu grudi već imamo pobjednicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije