Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta Hrvatske

Najljepše sportašice Hrvatske stigle u Prelog, kreću naporne pripreme za finale izbora

03.07.2023.
u 16:32

U izboru će sudjelovati 15 sportašica koje dolaze iz Zagreba, Zaboka, Dubrovnika, Bjelovara, Đurđevca, Novske i Siska.

Finalistice ovogodišnjeg izbora Miss sporta Hrvatske stigle su u Prelog, u hotel Panorama.

Tu će se pripremati za finale koje će se održati 6. srpnja i u večernjim satima dobit ćemo nasljednicu odbojkašice Magdalene Orlić.

Inače, Magdalena i Rea Rukavina, prva pratilja iz 2022. godine, zajedno s ovogodišnjim finalisticama na pripremama, kao podrška.

Tu je i Borna Mohač, pobjednica iz 2021. godine koja se bavi društvenim mrežama.  Sportašice su posjetile Mađerkin breg i staru kuriju iz 19 stoljeća Terbotz. 

U izboru će sudjelovati 15 sportašica koje dolaze iz Zagreba, Zaboka, Dubrovnika, Bjelovara, Đurđevca, Novske i Siska.

Zastupljeni su sljedeći sportovi – atletika, akrobatski rock'n'roll, boks, hokej na travi, powerlifting, sportski ples, tenis, rukomet, ritmička gimnastika i tekvondo.

Djevojke će se predstaviti žiriju u četiri izlaza – sportska odjeća Body feeling, kupaći kostimi koje je specijalno za ovu prigodu izradila dizajnerica Mirsada Jureša, večernje haljine modnog atelijera Kookabee te talent show.

U zabavnom dijelu programa nastupit će članovi Rock'n'Rolla kluba Gimnazija, plesači ŠPK Zagreb te dvije glazbene gošće – sopranistica Barbara Othman i violončelistica Ana Rucner

Komentara 2

FR
franjo
17:50 03.07.2023.

Koji silikoni čovječe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije