Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ LEGENDARNI KAPETAN

Krasna gesta Srne, priskočio je u pomoć bolnicama sada kada je najpotrebnije

Darijo Srna
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.12.2020.
u 16:18

Nogometaš Darijo Srna i tvrtka ENNA Fruit ovom su donacijom željeli barem malo pomoći onima kojima je sada najteže kako bi zajedničkim snagama, svi zajedno, što prije izašli iz ove situacije

Nogometaš Darijo Srna donirao je 15 tona mandarina bolnicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku, dok je ENNA Fruit, vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup i preradu voća i povrća, organizirala da donacije stignu na prave adrese, prenosi portal Rogotin.

ENNA Fruit je uz navedeno donirala dva integralna dezinfekcijska sustava koji će se koristiti u Arena Zagreb stacionaru, dijelu KBC Sestre milosrdnice.

- U izazovnim vremena, kada se svi suočavamo s COVID krizom, važno je, u okviru svojih mogućnosti, biti potpora onima kojima je to najpotrebnije - rekao je Darijo Srna u povodu ove humanitarne donacije koja je, kako kaže, otišla u prave ruke, odnosno u KBC Sestre milosrdnice, KBC Dubrava, KBC Rebro, Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu te u KBC Split i KBC Osijek.

- Integralni dezinfekcijski sustav napredni je uređaj za mjerenje tjelesne temperature, dezinfekciju ruku, ali i obuće uz pomoć dezinfekcijskog otirača. Taj će uređaj zdravstvenim radnicima, liječnicima i medicinskim sestrama, osigurati sigurniji boravak u bolničkom prostoru te olakšati svakodnevnu borbu protiv virusa SARS-CoV-2, uzročnika bolesti COVID-19.“, poručuju iz ENNA Fruita.

Nogometaš Darijo Srna i tvrtka ENNA Fruit ovom su donacijom željeli barem malo pomoći onima kojima je sada najteže kako bi zajedničkim snagama, svi zajedno, što prije izašli iz ove situacije.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
20:23 01.12.2020.

Za većinu njegovih donacija i ne znamo. On smisao života nalazi u pomaganju drugima. Veliki nogometaš, još veći čovjek.

Avatar rubinet
rubinet
18:33 01.12.2020.

Srna,bravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije