Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa eurosporta

Kranjčarov gol Wiganu treći najljepši

Niko Kranjčar
Pixsell
28.11.2009.
u 12:59

Gol Nike Kranjčara Wiganu u nevjerojatnoj 9-1 pobjedi Tottenhama izabran je za treći najljepši gol 13. kola engleskog nogometnog prvenstva prema glasovima čitatelja na internet stranici Eurosporta.

Veličanstveni dan Spursa proteklog vikenda Kranjčar je okrunio golom u posljednjoj minuti utakmice sjajnim udarcem u sam desni gornji kut Wiganovog gola s nekih 12-ak metara. Bio je to njegov drugi gol u dresu Spursa, gol koji je prema izboru navijača zaradio 1774 glasa (17%) od njih ukupno 15366.

Apsolutni pobjednik je gol Manchester Unitedovog veznjaka Darrena Fletchera koji je proparao mrežu Evertona volej udarcem s ruba kaznenog prostora u lijevi gornji kut. Bio je to vodeći gol Uniteda u kasnijem 3-0 slavlju, a osvojio je ukupno 8730 glasova (57%).

Najbolji gol 13. kola Premiershipa u izboru čitatelja on-line izadnja Eurosporta:

1. Darren Fletcher (Manchester United vs Everton) 57% - 8730 glasova

2. Florent Malouda (Chelsea vs Wolves) 25% - 3843

3- Niko Kranjčar (Tottenham vs Wigan) 12% - 1774 

4. David Dunn (Bolton vs Blackburn) 4% - 660 

5. Ricardo Fuller (Stoke vsPortsmouth) 2% - 359 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije