Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Kranjčar: Utakmica protiv Sunderlanda je ključna

Niko Kranjčar
Pixsell
01.04.2010.
u 13:11

Niko Kranjčar izjavio je da nogometaši njegova kluba Tottenhama mogu biti ponosni na pet uzastopnih pobjeda koje su ostvarili u engleskom prvenstvu.

Nije zgorega podsjetiti da je Tottenham ovo prvenstvo započeo s četiri uzastopne pobjede, a još dužu seriju uspjeha u Premiershipu Spursi su započeli 21. veljače na gostovanju kod Wigana, kojeg su svladali s 3-0. Nakon toga su na White Hart Laneu pobjeđivali Everton 2-1 i Blackburn 3-1, pa u gostima Stoke s 2-1, a u prethodnoj rundi su na svom terenu bili bolji i od Kranjčarovog bivšeg kluba Portsmoutha s 2-0.

Niko je u posljednje obje utakmice bio i strijelac, a uoči subotnjeg gostovanja kod Sunderlanda kaže.

- Ako i u toj utakmici uspijemo osvojiti tri boda, moći ćemo reći da smo perfektno odradili posao u šest uzastopnih utakmica te izgradili sjajan momentum uoči polufinala FA Cupa i tri velike utakmice koje nas očekuju u Premiershipu nakon Sunderlanda. Naš niz od pet uzastopnih pobjeda je istinski velik, ako se uzme u obzir da smo ga polučili bez mnogih vrlo važnih ozlijeđenih igrača. Bolje od toga nismo mogli.

Tottenham će, nakon Sunderlanda, u prvenstvu odigrati tri utakmice u nizu protiv klubova koji čine vodeći tercet na ljestvici. Redom ih očekuju dvoboji protiv gradskih rivala Arsenala i Chelseaja na White Hart Laneu, te protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu.

- Želimo nastaviti demonstrirati formu koja nas krasi u zadnje vrijeme, te ostvariti zacrtane ciljeve. To znači, plasirati se među četiri najbolja na prvenstvu i osvojiti FA Cup – dodaje Niko.

Tottenham trenutačno drži četvrto mjesto s 58 bodova, dva više od prvog pratitelja Manchester Cityja, a u subotu će se namjeriti na Sunderland, momčad koja je na 13. poziciji s 35 bodova, a koju su u prvom dijelu sezone na svom terenu svladali s 2-0.

- Znamo da u ovome trenutku moramo razmišljati samo o prvoj sljedećoj utakmici, dakle, o gostovanju kod Sunderlanda – zaključio je 25-godišnji hrvatski reprezentativac.

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:22 02.04.2010.

A ja sam mislio da je ključna utakmica bila ona protiv Ukrajine !!?? Ustvari to je stvar domoljubnoga ukusa i teštine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije