Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO O LUKI

Kranjčar: Modrić mi nije konkurencija

Kranjčar, Modrić
Saša Zinaja
22.11.2009.
u 09:23

Navijači Tottenhama, te trener tog londonskog Premiersligaša Harry Redknapp, nestrpljivo čekaju povratak na teren ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

Prošla su već tri mjeseca otkako se Modrić ozlijedio krajem kolovoza u dvoboju s Birmingham Cityjem. Napuknula mu je tada desna potkoljenična kost, fibula. U londonskom su se klubu nadali da bi se mogao oporaviti već nakon šest tjedana, ali pauza za njega još uvijek traje, pa tako neće igrati niti ove nedjelje kada Tottenham dočekuje Wigan.

- Rekao sam Luki da bude strpljiv, da ne žuri i da sluša svoje tijelo. Ono će mu reći kada je vrijeme povratka - rekao je o Modrićevoj ozljedi Niko Kranjčar, njegov reprezentativni kolega i suigrač iz Tottenhama.

Tijekom aktualne sezone Kranjčar je došao u Tottenham iz Portsmoutha, a mnogi su taj transfer prokomentirali kao nakanu Tottenhama da kvalitetno zamijeni upražnjeno mjesto u veznom redu zbog ozlijeđenog Modrića.

- Modrić i ja se odavno znamo i uvijek je kod nas postojalo nadopunjavanje na terenu. Po mom mišljenju možemo zajedno igrati i ne vidim ga kao direktnu konkurenciju za prvu momčad. S njim je lijepo igrati i jedva čekam, kao i svi u Tottenhamu, njegov povratak - rekao je Niko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije