Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA ESPNSTARU

Kranjčar među 10 najboljih kupovina sezone u Premiershipu

Niko Kranjčar
Reuters
31.12.2009.
u 13:43

ESPNstar.com sastavio je popis od 10 najboljih kupovina ove sezone u Premiershipu, među kojima je i hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

''Menadžer Tottenhama Harry Redknapp vjerojatno je trljao oči od čuđenja i šoka što je njegov bivši klub Portsmouth pustio Niku Kranjčara krajem ljetnog prijelaznog roka uz odštetu od samo oko 2 i pol milijuna funti. "

"Hrvatskom playmakeru nije trebao puno vremena za prilagodbu. Nakon što se njegov sunarodnjak Luka Modrić ozlijedio, Kranjčar je ugrabio priliku i pokazao široki spektar mogućnosti. Niko je vrstan dribler koji se ne libi šutirati kada se ukaže prilika, a u kratkom razdoblju na White Hart Laneu već je isporučio četiri pogotka."

"S povratkom Luke Modrića u punu spremu i formu, Redknapp bi se mogao naći u iskušenju postavljanja momčadi s Nikom i Lukom zajedno u sastavu, što bi vjerojatno ponudilo jedno od najkreativnijih partnerstva u veznom redu Spursa u zadnje vrijeme'', piše ESPNstar.

Uz Kranjčara, među 10 najboljih transfera odabrani su: Thomas Vermaelen (iz Ajaxa u Arsenal), Darren Bent (iz Tottenhama u Sunderland), Damien Duff (iz Newcastlea u Fulham), Sebastian Bassong (iz Newcastlea u Tottenham), Richard Dunne (iz Manchester Cityja u Aston Villu), Glen Johnson (iz Portsmoutha u Liverpool), Barry Ferguson (iz Rangersa u Birmingham), Andre Bikey (iz Readinga u Burnley) i Stephen Warnock (iz Blackburna u Aston Villu). 

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
07:18 02.01.2010.

Predaleko (nekih 6,000 milja) sam ja od Rima. Ali uskoro ce penzijica i eto mene na mojoj Planjki u Novalji, pa mozda onda ponekad skoknem do Rima. :)

FB
Fabio_Biancocelesti
15:02 31.12.2009.

Svaka čast Niko,da si osto ili u Hajduku ili u Dinamu samo bi propo,a šteta bi bilo da je propo talent poput tebe!! Uživam u tvojim potezima i igrama!!! Samo šteta što si u židovskom klubu:(((((((((

AK
A k i d a
16:19 31.12.2009.

Fabio_ Tottenham nije zidovski klub, vec se nalazi u pretezno naseljenom zidovskom kvartu a to je velika razlika... Kao sto nije ni Birminham pakistanski klub, samo zato sto se nalazi na mjestu gdje najvise pakistanaca zivi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije