Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK Hrvatski reprezentativac se oporavio od ozljede

Kranjčar: Lijepo je napokon igrati

31.10.2008.
u 11:20

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar poručio je navijačima Portsmoutha da budu strpljivi s njim jer još nije ni blizu svojim najboljim izdanjima.

Nakon operacije gležnja Kranjčar se uspješno oporavio, ali još nije spreman odigrati cijelu utakmicu. Zasad se mora zadovoljiti s kraćim rolama, kao što je to bio slučaj u posljednje dvije premijerligaške utakmice, protiv Fulhama i Liverpoola.

Protiv Fulhama Kranjčar je ušao u igru u 84. minuti, dok mu je protiv Liverpoola pripalo posljednjih 25 minuta utakmice. U subotu u 11. kolu Portsmouth dočekuje Wigan, a hrvatski bi veznjak i u tu utakmicu trebao ući u nastavku.

- Još nisam ni približno spreman toliko da započnem utakmicu od početka, ali lijepo je opet igrati i osjetiti loptu. Za dva ili tri tjedna mislim da ću biti spreman ponovo se nametnuti za početnu postavu, ali neću se požurivati - izjavio je Kranjčar za The News, lokalni dnevnik iz Portsmoutha.

- Moram se vraćati postupno, korak po korak, ali drago mi je što nisam imao nikakvih komplikacija nakon operacije. To je izvrsna vijest za mene. Sve je zacijeljelo kako treba i sada je na meni da se ponovo vratim u formu u kakvoj sam bio prije ozljede.

- Igrao sam pet ili deset minuta protiv Fulhama, skoro 30 minuta protiv Liverpoola, a možda ću sljedeću utakmicu igrati već 45 minuta i tako postupno sve više.

Kranjčara su Portsmouthovi navijači pozdravili ovacijama kada je ušao u igru protiv Fulhama, prvi put nakon ozljede, i to mu, kaže, puno znači.

- Bilo mi je jako teško dok sam bio ozlijeđen, jer volim igrati nogomet i nisam mogao raditi ono što volim. Zato mi je dobar prijem Portsmouthovih navijača puno značio. Sada ću na svakom treningu raditi što napornije i trčati sve više i više kako bih se što prije vratio u punu formu. Ali izvrstan je osjećaj ponovno igrati.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije