Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA UEFE

Kranjčar: Kod Wolfsburga ne idemo po bod

03.12.2008.
u 19:08

Hrvatski nogometni reprezentativac u dresu Portsmoutha kazuje da njegovoj momčadi ne pada na pamet protiv Wolfsburga igrati na bod u Ligi UEFA-e.

Niko Kranjčar i suigrači iz dvije su utakmice u UEFA-inoj ligi sakupili tek remi (Milan 2-2) i poraz (Braga 3-0), pa im očajnički treba pozitivan rezultat. Wolfsburg je, pak, momčad koja je slavila u oba svoja europska susreta i, svakako, neugodan teren za neutemeljene ambicije. Kranjčar kaže:

- Ukoliko me moja matematika ne vara, pobijedi li Heerenveen Bragu, možemo si čak i priuštiti poraz u Wolfsburgu i pobjedom u posljednjoj utakmici izboriti prolazak skupine. Očito je da ima mnogo kalkulacija, međutim, koncentrirani moramo biti na nadolazeću utakmicu.

Prije ligaške pobjede protiv Blacburna (3-2), Portsmouthovi su nogometaši ubilježili tri remija (Milan 2-2, Hull City 2-2, West Ham 0-0).

- Pobjeda protiv Blackburna je bila sjajna, bio je to naš prvi uspjeh nakon utakmice protiv Sunderlanda. Važan uspjeh, na njemu možemo nastaviti graditi. Nadam se da ćemo zaredati s nekoliko pobjeda, a početna neka bude protiv Wolfsburga - zaključio je Portsmouthov veznjak za The News.

Dvoboj četvrtog kola skupine E između njemačkog i engleskog kluba igra se u Wolfsburgu u četvrtak s početkom u 20.45 sati.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije