Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tony Cascarino

'Kranjčar je krajnje inteligentan igrač'

Niko Kranjčar
Pixsell
01.12.2009.
u 12:35

Tony Cascarino je prije petnaestak godina bio ponajbolji irski nogometaš, a danas je uvaženi komentator koji privlači pozornost engleske javnosti.

Ovom prilikom se 46-godišnji Cascarino osvrnuo na igre hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara u Tottenhamu.

- Gledajte, Niko možda nije najbrži nogometaš na svijetu, ali ja mu takvo što ne bih zamjerio niti jednom jedinom rječju. Nevjerojatno je kako brzo misli na terenu, a ja mu se divim kako maksimalno koristi svoje tijelo u igri. Time dobiva mnogo dvoboja, ali isto tako, svojom inteligencijom može nadmudriti bilo koga na terenu - rekao je nekadašnji napadač Aston Ville, Celtica, Chelseaja, Marseillea i Nancyja, te je završio:

- Tottenham je dobio u njemu divnog igrača. Ne samo da će biti od pomoći, već može postati nositelj. Navijam za njega.

Komentara 5

OB
-obrisani-
13:35 01.12.2009.

Kranjčar je krajnje inteligentan igrač\' i da igra za Sloveniju ili Srbiju bio bi među 22 igrača i otišao na SP 2010..S obzirom da igra za Hrvatsku on je svijestka klasa i ostaje doma da se kupa i sunča.

DO
domingo1981
13:44 01.12.2009.

patriot - ali da igra za srbiju ili sloveniju nebi bio inteligentan igrac... u ostalom, gdje je tvoja iteligencija? srbija, slovenija... nicim veze nemaju sa kranjcarom. Tako da je usporedba bez blage veze... Drago mi je za Niku! Svaka muu dala, igrac i pol, uvijek bio! Pa kome krivo nek se ...!

OB
-obrisani-
13:57 01.12.2009.

01.12.2009. u 13:44h domingo1981 je napisao/la: patriot - ali da igra za srbiju ili sloveniju nebi bio inteligentan igrac... To je istina. samo neintelegentni odlazimo na SP 2010 i to ne važi samo za Srbe i nas Slovence nego i i za Brazilce, Argentince i naravno Engleze..Kako su oni neintelegentno igrali vanjka protiv Ukrajine i dva puta protiv vaših intelegentnih koji če doma piti gemište dok če neintelegentni igrati za titulu najboljega na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije