Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROTTENHAM

Kranjčar: Ispadanje s SP-a boli pa se nadam Ligi prvaka

Niko Kranjčar
AFP
21.11.2009.
u 20:44

- Bilo bi sjajno zaigrati u Ligi prvaka s klubom koji ondje nikada nije bio. Nadam se da to ove sezone i možemo ostvariti - veli Kranjčar.

- Dobri profesionalci, uđu, obave svoj dio posla, s njima nikada nema problema, sjajni karakterom - biranim je riječima opisao svoj hrvatski trojac Harry Redknapp.

Izjavio je to menadžer Tottenhama, a prenosi Telegraph, pred utakmicu 13. kola u kojem na White Hart Laneu Spursi dočekuju sastav Wigana.

“Redknapp voli jednostavan karakter hrvatskih igrača, koji su radišni, neskloni samoisticanju i svestrani. Jednako tako i Kranjčar ima samo riječi hvale za svog menadžera kojeg apostrofira kao glavni razlog dolaska u engleski nogomet. Prvotno je veznjak došao Redknappu u Portsmouth, a potom mu se priključio u Tottenhamu. Slaven Bilić, njegov izbornik, igrao je u West Hamu pod Redknappovim vodstvom koji je potom hrvatsku legendu Roberta Prosinečkog doveo u Portsmouth”, dodaje engleski dnevnik aludirajući na zaljubljenost Redknappa u hrvatske nogometaše.

- Bio sam impresioniran sastavom kojeg je okupljao u Portsmouthu. Bio je to projekt kojem sam se želio priključiti, a u razgovoru s Bilićem i Prosinečkim sam o Redknappu saznao samo dobre stvari. Zaista sam mu se želio priključiti u Portsmouthu, a nakon što sam njega poznavao, te spoznao Tottenhemove ambicije i jačinu momčadi, želio sam raditi s njim i ovdje - kazuje Kranjčar.

“Sudbina se poigrala, pa je upravo slomljena noga njegovog prijatelja Modrića, Tottenhamovog playmakera, dovela Kranjčara u kolovozu u klub, nakon što ga je Redknapp 'ugrabio' za sitniš od dva milijuna funti. Tottenham je ostvario najbolji start u svojoj povijesti od osnutka Premier lige, te se nada pronaći mjesto među četiri najbolje momčadi na kraju sezone”, piše Telegraph.

- Trenutak kada smo saznali da nećemo ići na Svjetsko prvenstvo bio je strahovito težak, ali klub nam odvlači misli od toga. S njime imamo drugi cilj. Bilo bi sjajno zaigrati u Ligi prvaka s klubom koji ondje nikada nije bio. Nadam se da to ove sezone i možemo ostvariti - veli Kranjčar čija je momčad trenutačno petoplasirana na ljestvici Premier lige, s jednakim brojem bodova (22) kao i Aston Villa na četvrtome mjestu.

“Ostvari li se cilj, dečki s Balkana odigrat će svoj dio u tome.”

- Ono što izdvaja hrvatske igrače jest strast za igranjem nogometa. Imamo razvijenu radnu etiku, ona nam je u genima. Zemlja nam ima tek četiri milijuna ljudi, a mnogi su Hrvati svjetski prvaci ili olimpijski pobjednici. Sport je kod nas na prvome mjestu - zaključio je Kranjčar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije