Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niko cijeni Niku

Kranjčar: Imamo veliki problem u glavama ako Islanđani više žele prolazak

Kranjčar
Daniel Kasap/PIXSELL
19.11.2013.
u 12:19

- Ako ne možemo proći dalje u dvije utakmice, ni ne zaslužujemo plasman u Brazil. A ako Island želi prolazak više od nas, imamo veliki problem u glavama - poručuje Niko.

Niko Kranjčar odlično poznaje hrvatskog izbornika, imenjaka mu Kovača. Kovač je Kranjčara dugo bio kapetan reprezentacije, a danas mu je trener.

- Igrao sam s njim. Uvijek je bio vođa, na travnjaku i izvan njega. Odrastao je u Njemačkoj tako da je u momčad unio drugačiji mentalitet. Prije smo bili slobodniji, ali nam disciplina u momčadi može pomoći. Posebno na terenu gdje smo imali problema u posljednje tri ili četiri utakmice. Nismo igrali dobro. Nismo bili kao momčad, cjelina - rekao je Kranjčar za engleski Independent.

Smatra da nije prirodno da su Islanđani motiviraniji uoči uzvrata.

- Ako ne možemo proći dalje u dvije utakmice, ni ne zaslužujemo plasman u Brazil. A ako Island želi prolazak više od nas, imamo veliki problem u glavama.

Prosinečki je moj nogometni heroj i idol

Niko Kranjčar

nogometaš i hrvatski reprezentativac

'Ne osjećam da igram u Championshipu'

Niko je otkrio i kojem se nogometašu najviše divi.

- Prosinečki je moj nogometni heroj i idol. Za mene je on najveći nogometaš iz Hrvatske. Imao je nesreću s ozljedom pa nije priznat kao što su to Boban ili Šuker. No, mislim da je najtalentiraniji.

Kranjčar je prokomentirao i Championship, drugu englesku ligu u kojoj igra sa svojim QPR-om.

- Igram s vrhunskim igračima, puno njih je godinama igralo u Premierligi tako da mislim da smo premijerligaška momčad. Ne osjećam da igram u Championshipu - rekao je Kranjčar kojem se više sviđa na Otoku nego u Kijevu.

>> Kovač se nada da će na Maksimiru biti 25 tisuća ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije