Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni se u Čatežu spremaju za Gruziju

Kranjčar i Šimunić su spremni, a nemaju priliku u klubovima

\'Croatia\'s midfielder Niko Kranjcar (C) celebrates his goal againts Israelu0092s at the Ramat Gan Stadium near Tel Aviv on October 09, 2010 during their Euro 2012 qualifying group F football match.
AFP
22.03.2011.
u 14:10

Zdravsteni karton hrvatske nogometne reprezentacije sve je bolji. Trening u Čatežu, gdje se vatreni pripremaju za kvalifikacijski susret s Gruzijom u subotu, propustili su tek Nikica Jelavić i Eduardo

Trening u Čatežu propustili su tek Nikica Jelavić zbog manjih problema s koljenom te Eduardo koji još pod nadzorom fizioterapeuta. Luka Modrić i Vedran Ćorluka, koji još osjećaju posljedice Tottenhamove utakmice, inzistirali su da odrade trening.

– Bio sam u Gruziji i teren nije onakav na kakvu su naši igrači navikli igrati. Nekako je pun pijeska – kazao je Aljoša Asanović.

Niki Kranjčaru i Joeu Šimuniću nije se promijenio klupski status – treniraju i ne igraju.

– Nema nikakvih promjena otkad sam zadnji put bio ovdje. Mislim da radim najbolje što mogu i čekam priliku – ustvrdio je Šimunić.

Na pitanje očekuje li promjenu svog statusa u Spursima, Niko Kranjčar bio je rezolutan:

– Ne!

Pa je i objasnio

- Kad se status nije promijenio nakon što sam riješio dvije utakmice, neće ni sada. Vratio se i Bale pa se još manje nadam minutaži – objasnio je Kranjčar.

Kako bilo, obojica su uvjerena da su spremna za Gruziju i da će tamo naša kvaliteta biti dovoljna za pobjedu i otvaranje puta za EP u Poljskoj i Ukrajini.

Komentara 3

LJ
love joe
14:59 22.03.2011.

kranjčaru nisi za reprezentaciju zato jer ne voliš ni dinamo ni hajduk nije ti mjesto u repki nađi si klub bez reprezentacije

EL
elitegroup27
15:18 22.03.2011.

bolje nam je da sutimo kad vidim nase travnjake muka mi dode a da za stadione da negovorimo boze sacuvaji cudo da jos uefa i fifa nam nije zabranila igrat na nasim stadionima ako se to jos moze nazvat stadionom!!!!!!!!!!!!!

NI
nindža
16:54 22.03.2011.

ne znam zašto je kremšnita gledao atletico i real, valjda da izračuna koliko će bočica vode morat podijelit na klupi. umjesto da nariče nad nesretnom sudbinom, bilo bi mu bolje da se ostavi čizburgera i istopi 10 kila, da se ne vuče ko morž po terenu. no, za to bi mu trebalo malo zdrave domaće kuhinje koju mu ona 10 godina starija sponza ne bi znala spremit ni da joj život o tome ovisi. ta je više jaja razbila na guzici nego na tavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije