Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROKOCKALI 2:0

Kranjčar asistent u remiju Spursa

Tottenham
AFP
06.12.2009.
u 19:19

Niti dva gola prednosti, niti udarac s bijele točke u šestoj minuti sudačkog produžetka utakmice nisu bili dovoljni Tottenhamu da odnese sva tri boda s Goodison Parka.

Nogometaši Evertona nadoknadili su, u utakmici 15. kola engleskog prvenstva, prednost Spursa koja je do 78. minute iznosila 2-0 nakon što su Jermain Defoe, iz neposredne blizine, i Michael Dawson, iskoristivši glavom loptu koju je iz kuta nabacio Niko Kranjčar, bili precizni početkom drugog poluvremena.

Kola nizbrdo za Spurse krenula su u posljednjim minutama utakmice. Prvo je Louis Saha, koji je u igru ušao samo petnaestak minuta ranije, zakucao za 1-2, da bi potom Tim Cahill nisku loptu glavom poslao iza leđa Heurelha Gomesa. Tri boda ponuđena su gostujućoj momčadi u sudačkom produžetku utakmice kada je Wilsona Palaciosa nepropisno u kaznenom prostoru zaustavio Tony Hibbert. Ipak, udarac Defoea prizemno po sredini vratiju nogama je obranio domaći vratar Tim Howard, obranivši pritom i u potpunosti zaslužen bod svoje momčadi.

Dodajmo da je Vedran Ćorluka odigrao cijelu utakmicu u dresu Spursa, dok je Niku Kranjčara, na kojem su zbog prekršaja žute kartone zaradili Baines i Rodwell, u 87. zamijenio Jermaine Jenas.

U drugoj utakmici dana Fulham je obranio prednost domaćeg terena pobjedom 1-0 protiv Sunderlanda. Sve najvažnije dogodilo se u sedmoj minuti utakmice kada je Bobby Zamora postigao jedini pogodak na utakmici. Četvrti mu je to prvenstveni gol ove sezone, a šesti ukupno, za momčad s Craven Cottagea. Postigao je pred očima legendarne tenisačice Martine Navratilove koja je iz počasne lože gledala utakmicu.

Komentara 1

AR
artini
20:21 06.12.2009.

Tottenham nije igrao sa Aston Villom nego sa Evertonom!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije