Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daily Mail

Kranjčar 16. najbolja kupnja sezone

Niko Kranjčar
AFP
16.04.2010.
u 10:00

Na visoko je 16 mjesto najboljih kupnji za aktualnu sezonu u engleskom nogometu Daily Mail svrstao hrvatskoga nogometaša Tottenhama Niku Kranjčara.

"Uzmu li se u obzir njegove izvedbe za Tottenham, cijena od 2,5 milijuna funti djeluje bagatelno", piše engleski dnevni list uz dodatak da je Kranjčar "kreativan i tehnički solidno potkovan".

Također, navodi se da uz reprezentativnog suigrača Luku Modrića Kranjčar nije imao problema uklopiti se u momčad nakon dolaska iz Portsmoutha.

"I 25-godišnjak također pomaže momčadi važnim pogocima. Ukupno ih je postigao devet, uključujući lijep pobjednički koji je nedavno postigao Stokeu", zaključuje Daily Mail koji na prvo mjesto popisa stavlja argentinskog napadača Carlosa Teveza koji je Manchester United zamijenio gradskim rivalom Cityjem.

Podsjetimo da 43. mjesto liste Daily Maila zauzima Blackburnov hrvatski napadač Nikola Kalinić. Smjestio se bivši napadač Hajduka ispred nekih velikana na popisu najboljih kupnji, kao što su Gareth Barry (50.) i Peter Crouch (45.).

"Hrvatski internacionalac stekao je ime u Blackburnu u klupskom hodu do polufinala Carling Cupa, postigavši vitalni gol Chelseaju u četvrtfinalu, u utakmici u kojoj su Roversi pobijedili nakon izvođenja jedanaesteraca."

"Kalinićevo upoznavanje s Premier ligom teklo je nešto sporije, budući da je manadžer momčadi s Ewood Parka, Sam Allardyce, odlučio olakšati napadaču vrijednom 6 milijuna funti uhodavanje u engleski nogomet. Ali, Kalinićeva visina, oko za pogodak i tehničke vještine ocrtavaju igrača kojeg će trebati gledati u budućnosti i donekle opisuju tvrdnje Slavena Bilića da je taj napadač 'budućnost hrvatskog nogometa'", napisao je nedavno Daily Mail objašnjenje zbog čega je Kalinić uvršten na popis.  

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:16 16.04.2010.

Kranjčar 16. najbolja kupnja sezone jer je to najesen odmoren igrač koji če odmarati celo ljeto 2010 i nema šanse da se povredi do 2010/2011 sezone osim ako če pasti sa sofe dok če preko TV ekrana pratiti World Cup 2010 i navijati za Sloveniju i Srbiju..

VA
Valderama
18:35 16.04.2010.

E moj StajerskiJanez, Ti si meni smisan covik. U biti sam vidis koliko izvrsni igraca Hrvatska ima pa od svog jada i zavidnosti ides provocirat hrvatski narod. Nismo ti mi krivi sto tvoja Slovenija nema dobri nogometasa. Sa sricom ste se kvalificirali za SP. Neka vam bude sritno. Samo sto svako vec sada zna kako ce taj turnir zavrsit za SLO...0 bodova i 0:100 golova...HAHA...jadan moj Janez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije