Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivan ishod

Komentar utakmice s Walesom: Kramarićeva klasa i majstorstvo, ali i blaži oblik sebičnosti

25.03.2023.
u 23:00

Kramarićeva glad za pogocima ponekad poprima i blage oblike sebičnosti kojoj se on, u trenucima najvećega nadahnuća, očito ne može oduprijeti

Komentara 18

DU
Deleted user
23:34 25.03.2023.

Blaži oblik? Pa uvijek je bio takav, samo to ponekad više dođe do izražaja... No ovaj puta je bar dao gol i sudjelovao je donakle u igri... Ovaj put je Dalić imao promašaje radi pogodovanja Splitu. Livaja je pokazao skoro ništa, već nakon 30 minuta nije trčao, a ulazak Pašalića i Vlašića je bio promašaj. Veliki promašaj...

BL
blackeder2022
23:21 25.03.2023.

Prodavać magle i dalje potvrđuje tvrdnju da ne zna sastaviti momčad.Igra nam je već tradicijonalno tragikomična dosadna bezopasna spora dodavanja bez rezultata dok protivnik zna što želi i to ostvari,Wels je to dokazao.Igrati protiv Welsa s dva niska napadaća Kramatića i Livajom,a ne s višim i nižim napadaćem,ili zamjene koje nemaju zdrave pameti,to jedino može nevidoviti Dale.A Majer grije klupu!

IV
Ivanoooo1
00:05 26.03.2023.

Moramo priznati rezultat je realan, trio u napadu nije za neki viši rezultat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije