Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Kramarić slavio protiv Kovača, Perišić asistirao za pobjedu Intera

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
09.04.2016.
u 17:30

Bayern je slavio u Stuttgartu s 3:1 i pobjegao Borussiji na osam bodova razlike, ali ima utakmicu više.

U 29. kolu Bundeslige Bayern je slavio u Stuttgartu s 3:1 i pobjegao Borussiji na osam bodova razlike, ali ima utakmicu više. Georg Niedermeier zabio je autogol u 31. minuti, a Alaba je postavio 0:2 u 52. Smanjio je Didavi deset minuta poslije, a Costa je minutu prije kraja potvrdio pobjedu.

U 'hrvatskom dvoboju' u Bundesligi, Andrej Kramarić u gostima je slavio protiv Nike Kovača. Naime, Hoffenheim je pobijedio Eintracht Frankfurt s 2:0, a golove su u drugom dijelu zabili Amiri i Uth. Hrvatski napadač odigrao je svih 90 minuta, a njegova momčad sad je tri boda pobjegla od 16. mjesta koje donosi doigravanje za ostanak u ligi te četiri boda od zone ispadanja (na tom mjestu se nalazi Kovačev Eintracht)

Darmstadt je upisao važne bodove u borbi za ostanak u ligi, u gostima je pobijedio HSV s 2:1. Prvi pogodak zabio je Sulu u 38. minuti, a točku na i stavio je Gondorf u 54.

Nogometaši Intera u 32. kolu talijanskog prvenstva upisali su svoju 17. pobjedu. Milanska momčad u gostima je pobijedila Frosinone s 1:0, a jedini gol zabio Icardi u 74. minuti nakon asistencije Ivana Perišića, koji je odigrao svih 90 minuta za gostujuću momčad, baš kao i Marcelo Brozović.

Inter je ovom pobjedom, barem privremeno, skočio na četvrtu poziciju.

Njemačka liga: Werder - Augsburg 1:2, Frankfurt - Hoffenheim 0:2, HSV - Darmstadt 1:2, Ingolstadt - Mönchengladbach 1:0, Stuttgart - Bayern 1:3.

>>Kakav okršaj West Hama i Arsenala: Šest pogodaka i Carrollov hat-trick

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije