Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač Hoffenheima
Povratak na članak

Kramarić progovorio o odnosu s Perišićem, je li istina da su u svađi

- Mi smo svjetska razina, imamo i fenomenalnog Modrića, no oni imaju 50 svjetskih igrača koje mogu rotirati i žmireći. Želimo pobijediti Francusku, ali to ne ide preko noći. Moramo biti 300 posto na terenu, imati najbolji dan, a oni najlošiji, i moramo iskoristiti prilike - ističe naš ubojiti napadač

Komentari 2

Avatar jeremija1
jeremija1
19:53 13.10.2020.

Francuzi su svjetski prvaki ali igraju kukavički nogomet. U nedjelju su se branili na svom terenu protiv Portugala ; cilj tj. naslov SP opravdava sredstvo, ali sramota je kako su se Luzitancima dali stisnuti u vlastiti 16-erac ! Protiv nass su u dvije zadnje utakmice imali sreće kaj nismo zabili svoje šanse na početku. Treba ih stisnuti prvih pol sata i ako tu prime golove ko protiv Turske onda pucaju po šavu !

VL
DU
Deleted user
20:14 13.10.2020.

Pretjeruje. Kako to da je Turska ih mogla dobiti s 2-0?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.