Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljske utakmice

Kramarić pogodio gredu, Stuttgart deklasirao City

Andrej Kramarić
Press Association/PIXSELL
01.08.2015.
u 20:54

Borussia Dortmund je dobila Betis 2:0 golovima Ramosa i Kircha, a Bayer Leverkusen je svladao Chievo 3:1. Tin Jedvaj nije igrao.

Andrej Kramarić je protiv drugoligaša Birminghama priliku dobio tek u 2. poluvremenu, ali je u drugih 45 minuta bio najzapaženiji na terenu. U 52. nije imao sreće jer je pogodio gredu, a u 88. minuti mu nije priznat pogodak iako je lopta, čini se, prošla gol-liniju, piše Goal.com.

Leicester je pobijedio 3:2, a na odmor je otišao s 2:0 zaostatkom. Huth, Drinkwater i Okazaki su zabili u nastavku za preokret.

Manchester City je doživio debakl protiv Stuttgarta, iako su u udarnom sastavu igrali: Hart, Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov, Evans, Nasri, Silva, Navas, Bony i Sterling. Već je do 38. minuti bilo 4:0, a poraz su smanjili Iheanacho u 84. i Edin Džeko u 89. minuti. 

Bh. reprezentativac je dobio priliku u zadnjih 15 minuta. Možda mu je to bio i posljednji put da se upisao u listu strijelaca kao igrač Cityja jer je navodno transfer u Romu riješen.

Borussia Dortmund je dobila Betis 2:0 golovima Ramosa i Kircha, a Bayer Leverkusen je svladao Chievo 3:1. Tin Jedvaj nije igrao.

>>Majstor ostaje majstor! Eduardo pet minuta nakon ulaska zabio sjajan gol za Šahtar!

Komentara 3

Avatar Titanov sin
Titanov sin
21:13 01.08.2015.

Kramarić pogodio gredu ,hm........da ,poslije zime stiže proljeće ,poslije kiše sunce ,ako nije dan najvjerovatnije je noć i ako ti se ne diže počinješ razmišljati o Viagri .

CA
Cafa
07:08 02.08.2015.

Sad je vijest kad naši igrači pogode gredu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije