Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvajač srebra

Kralj: U svojem Grubišnom Polju uživam u svakom trenutku

Darko Kralj (1)
Foto: Michael Palijan
1/4
02.09.2012.
u 21:08

-Ovo je prekrasno. Nakon svega ne može biti bolje. Zaista uživam u svakom trenutku

Nakon što je danas iz Londona stigao u Hrvatsku i s Plesa se s pedesetak Grubišnopoljaca poslijepodne uputio kući, u njegovu rodnom Grubišnom Polju ispred hotela Bilogore, Darka Kralja zlatnog i sada srebrnog paraolimpijca, dočekalo je oko 600 njegovih razdraganih sugrađana. Ovacijama, dugotrajnim pljeskom i skandiranjem "Darko,Darko" svojem su sugrađaninu, koji je ime maloga grada svojim sportskim uspjesima pronio diljem zemaljske kugle odali su počast.

-Ovo je prekrasno. Nakon svega ne može biti bolje. Zaista uživam u svakom trenutku. Ovakva podrška mojih Grubišnopoljaca zaista mi puno znači-kazao je ozareni Kralj, koji se na pozornici pojavio sa suprugom Terezijom i sinovima Ivanom, Josipom i Markom. Na kraju dočeka rado je sišao s pozornice i zagrlio se s mnogim okupljenim Grubišnopoljcima i fotografirao se. Još jednom je ponovio da ga sada čeka operacija, odmor, nogmetnim rječnikom "vješanje kopački o klin", te posveta obitelji, posebice sinovima koje sutra ujutro vodi u školu.

Ključne riječi

Komentara 2

BU
bubi400
21:24 02.09.2012.

Jednom riječju Kralj je legenda.....

SO
sotokuco
13:57 03.09.2012.

Čestitam, dijelim radost njegovu, njegove obitelji, grubišnopoljaca i cijele Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije