Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U LAS VEGASU

'Kralj cigana' nakon pobjede prijetio Wilderu pa zahvaljivao: Hvala Isusu i Americi

Tyson Fury - Tom Schwarz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
16.06.2019.
u 08:13

Dominirao je Fury svih šest minuta meča, a posebno je uzdrmao Schwarza krošeom na početku druge runde. Pred kraj iste runde Schwarz je priprijetio Furyju serijom udaraca, ali simpatični gorostas sve je izbjegao te završio borbu udarcima zbog kojih je sudac morao prekinuti meč

Tyson Fury nije održao obećanje i nije nokautirao Nijemca Toma Schwarza u prvoj rundi kako je najavio na vaganju uoči meča, ali je krajem druge runde 'Kralj cigana' završio posao tehničkim nokautom.

Dominirao je Fury svih šest minuta meča, a posebno je uzdrmao Schwarza krošeom na početku druge runde. Pred kraj iste runde Schwarz je priprijetio Furyju serijom udaraca, ali simpatični gorostas sve je izbjegao te završio borbu udarcima zbog kojih je sudac morao prekinuti meč. Fury je tako ostao neporažen u karijeri, dok je Nijemcu ovo prvi poraz.

- Hvala Isusu. Hvala Americi - zahvaljivao je nakon borbe Fury koji je nastavio šou u Las Vegasu pjevanjem Aerosmithove pjesme 'I Don't Want Miss a Thing'.

- Želio sam uživati u borbi - rekao je, a onda je poslao poruku koju su pratitelji boksa s oduševljenjem dočekali. Naime, potvrdio je uzvrat protiv Deontaya Wildera

- Želim tvoj zeleni pojas. Odradit ću još jednu borbu ove godine, bit će to u rujnu ili listopadu, a iduće godine čekam Wildera kako bi završili ono što smo lani započeli - zaključio je Britanac.

>>> Pogledajte kako je bilo na vjenčanju najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića


 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar doog_kool
doog_kool
09:35 16.06.2019.

Ajmo sada Fury-Wilder, Joshua-Fury, Wilder-Joshua, Ortiz-Ruiz itd itd...dosta je ovih Schwartzova i slicnih vreca za napucavanje

DU
Deleted user
11:32 16.06.2019.

I ovo izgleda kao fake borba. Ovaj Nijemac se u drugoj rundi, kada još nije mogao izgubiti snagu, samo brani a Fury spustio gard...... Smiješno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije