Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA U NEDJELJU

Krajan izgubio živce: Protestirat ćemo, to se mora promijeniti!

Krajan Davis kup
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/7
24.11.2018.
u 18:15

- Ne znamo hoće li igrati Tsonga, hoće li igrati Chardy i Pouille? I nije sada to bitno.

Hrvatska ipak nije već drugog dana završila posao u Francuskoj u finalu Davisova kupa. Domaći par  Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut sa 6:4,6:4,3:6,7:6 bio je bolji od Ivana Dodiga i Matu Pavića nakon tri sata i 42 minute igre.

- Teško je nešto pametno reći, odlučivale su jedna, dvije lopte. Mi smo napravili jednu grešku u prvom setu, mislim na 3:3. U drugom setu ja sam servirao jedan lošiji gem. U trećem setu smo se vratili, pa imali i dobru priliku na početku četvrtog seta - rekao je za HRT Dodig.

Mate Pavić nije bio raspoložen za izjave te se nije pojavio u studiju.

- Prošao sam puno mečeva, znam kako mu je. Mladi puno teže doživljavaju sve to, posebno Mate u ovoj situaciji. Ttreba mu vremena, puno stvari mu se dogodilo u kratkom periodu i želi više i bolje.

Krajan Davis kup
1/20

Riječ je dobio i izbornik Željko Krajan koji se prvo osvrnuo na posljednji dan.

- Ne znamo hoće li igrati Tsonga, hoće li igrati Chardy i Pouille? I nije sada to bitno. 

Krajana je zasmetalo ponašanje publike zbog koje je sudac predugo ponekad čekao između gemova.

- Sudac je mogao bolje reagirati, a ovako Francuzi imaju privilegij, tu se moraju dijeliti opomene. Morat ćemo uložiti protest i razgovarati sa supervizorom i glavnim sucem. Uvjeti nisu bili isti za obje reprezentacije. To se mora promijeniti jer tko zna što se može dogoditi u nedjelju.

>> Pogledajte i što je francuski izbornik Yannick Noah rekao nakon parova

Komentara 27

AN
ante555
18:34 24.11.2018.

Sutra ćemo francuzima zabiti konačni šah-mat. Samo strpljenja.

BR
Brontops
18:53 24.11.2018.

Tko god se sutra nasao na drugoj strani mreze Marin ce ga pomesti. Ako mu publika bude smetala bit ce mu to samo dodatni motiv da pregazi protivnika.

SO
sohnahoakasaa
19:48 24.11.2018.

Gov na kolonijalistička pokvarena bili i ostali. Nikad na prav(edn)oj strani jer ni ne znaju kaj to znači. Narod su koji u cijeloj svojoj povijesti do danas ima istu nit voditlju. A mi? Pa mi smo naučeni sve 'dobiti' na teži ali uvijek pošten način. I to je jedan od razloga zakaj nas 'na glas' ne vole na svim meridijanama svijeta ali u duš inas poštuju. Moraju i to bi nam trebala biti satisfakcija ali nije uvijek lako. Puna nam je '....' nepravde i pocjenjivanja u pravilu uvijek gorih od nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije