Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euforija na Kosovu
Povratak na članak

Kraj Prištine se gradi nacionalni stadion, pogledajte kako će izgledati

Stadion će imati 30.000 sjedećih mjesta, a kada će na njemu igrati reprezentacija bit će obasjan plavom bojom. Njegova izgradnja počinje za nekoliko mjeseci

Komentari 11

SM
san.martino
23:47 14.06.2019.

Pa zar ce i kosovo imat bolji stadion od nas!? Dobro svijet kaze da smo mi siromasna drzava bogatih građana.

VL
Avatar SarmaBurek
SarmaBurek
23:52 14.06.2019.

Sad će nacionalni stadion i u Hrvatskoj, evo samo što nije .

VL
KA
kajinx
01:20 15.06.2019.

Ovo kopiraju Bandića i Maksimir.

VL
SS
sokac sa drave
10:21 15.06.2019.

Nista od stadiona dok vladaju ovi iz kamena sto su nas okupirali.Svi projekti od mostova brzih cesta ,zracnih luka,morskih luka su u izgradnji ili su vec gotovi.Oni hoce svoje sve pozlatiti kazu radi turizma.Istina je da hrvatska nema koristi svee dok turisticki resursi ne budu nacionalizirani.Posto znamo da Austrija ima trideset milijardi Eura zarade od skijanja a nasi lopovi kazu super sezona sest milijardi Eura mozete si misliti koliko stadiona je otislo lopovima u dzep.Nadzor kontrole se mora provesti ako treba sa dugim cijevima jer lopovi su se osilili mrze reprezentaciju hoce se odvojiti a mi hrvati im napravili autoputeve ,mostove ,vijadukte sanirali brodogradnju i dalm.vino.Za pocetak se mora drzava preurediti i sve u drzavnim sluzbama postaviti ljude ravnomjerno iz svih hrvatskih krajeva ovako dalmosi preko osmdeset posto postavljeni da vladaju u svoju korist.Svi ustavni sudci su iz kamenjara okorjeli hajdukovci i progone Mamica.Ovi sto maznu svake godine dvadesetak milijardi Eura od turizma,njima nista nitko ih ne hvata .Ako se ove anomalije ne odstrane nikada necemo imati nacionalni stadion ustvari hocemo ako predlozimo da se gradi u okolici Splita.A nu.

VL
Avatar rubinet
rubinet
22:25 14.06.2019.

A na svečanom otvorenju gostovat će .... ?

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
22:55 14.06.2019.

jel bude na otvorenju stadiona pozvana repka iz pasaluka.....

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
23:42 14.06.2019.

Bit ce puna hrvatskih navijaca. Ima izravna linija preko Prokletija i Gnjilana...Srecno..

VL
NE
Nenadnbgd
05:41 15.06.2019.

Imaju para od trgovanja drogom, vadjenja organa i raznih kriminalnih dela. Najjači su trenutno u Evropi po tome. Podmićuju sa tim parama sve političare koji iole vrede po celom svetu. Djavolski narod, rak rana za ceo svet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.