Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČINI SE IZGLEDNO

Kraj je sve bliže: I Ecclestone tvrdi da uvrijeđeni Hamilton odlazi u mirovinu!

Shakir: Nico Rosberg pobjednik je Velike nagrade Bahriana
ATB
24.12.2021.
u 22:35

- Mislim da se neće vratiti, mislim da se neće utrkivati sljedeće sezone. Strahovito je razočaran raspletom utrke u Abu Dhabiju.

Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone predviđa da će se Lewis Hamilton umiroviti prije početka iduće sezone, što znači da će Abu Dhabi i ona nevjerojatna završnica potencijalno biti posljednje što je dao ovom sportu...

- Mislim da se neće vratiti, mislim da se neće utrkivati sljedeće sezone. Strahovito je razočaran raspletom utrke u Abu Dhabiju. Mogu ga shvatiti. Sa sedam naslova je izjednačen s Michaelom Schumacherom i sad je pravo vrijeme da ispuni san i postane poduzetnik u svijetu mode - izjavio je 91-godišnjak.

Do takvog zaključka stigao je nakon razgovora s Hamiltonovim ocem Anthonyjem, no najave o umirovljenju već je dao i suvlasnik Mercedesove momčadi Toto Wolff.

- Nikad se nećemo oporaviti od boli i stresa koji smo doživjeli u nedjelju. Volio bih da Lewis nastavi, da ne prekine karijeru, ipak je riječ o najboljem vozaču svih vremena - izjavio je Wolff nakon teškog poraza, na koji su se u Mercedesu žalili.

Također, on ni Hamilton nisu se pojavili na dodjeli FIA-inih nagrada u Parizu, sve iz protesta. Naravno, time su ostavili loš dojam jer se ponašaju kao grozni gubitnici i ne odstupaju od toga ni nakon već dovoljno vremena za prihvatiti da je Max Verstappen prvak.

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
09:53 25.12.2021.

mozda ostane još 1 sezonu onda ode

ZG
zg1985
09:43 25.12.2021.

on mora uvijek bit prvak..jer je crnac..sve ostalo je rasizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije