Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO RAZDOBLJE

Krah slavnog Crnogorca! Ostao bez dviju kuća, vile, automobila, Harleyja...

Mirko Vučinić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
05.12.2019.
u 18:32

Vučinića se tereti da nije prijavio zaradu koju je ostvario igrajući za Al Jazeeru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i da od 2014. do 2017. nije platio porez u Italiji u iznosu od 5.8 milijuna eura.

Bivši crnogorski nogometaš i nekadašnji napadač Juventusa Mirko Vučinić (36) prolazi kroz teško razdoblje.

Naime, u Italiji se protiv njega vodi postupak za utaju poreza, a sada je sud odbio njegovu žalbu tako da će mu se zaplijeniti imovina vrijedna tri milijuna eura.

Vučinića se tereti da nije prijavio zaradu koju je ostvario igrajući za Al Jazeeru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i da od 2014. do 2017. nije platio porez u Italiji u iznosu od 5.8 milijuna eura. 

Sud je zbog toga blokirao Vučinićevu imovinu vrijednu oko tri milijuna eura. Nogometaš je ostao bez vile u Rimu te dvije kuće u Lecceu. Crnogorac ne može koristiti ni svoj motor Harley Davidson, kao ni brojne automobile. Talijanski mediji napominju da su mu blokirana i sredstva na računu.

Vučinić je u Italiji igrao 14 godina, a nastupao je za Lecce, Romu i Juventus. Karijeru je počeo u Sutjeski, a završio u Al Jaziri.

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
19:50 05.12.2019.

Evo gorke suze ronim

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
18:47 05.12.2019.

Kad seljo ne zna s parama...

DR
dragutin36
19:32 05.12.2019.

Možda su mu i ženu zapljenili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije