Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesen 1984.
Povratak na članak

Krađa Rijeke u Madridu: Podvala s prijevozom, tri crvena....

Real je svojedobno istaknuo tako visoku cijenu TV-prijenosa da ga tadašnji JRT nije otkupio.

Komentari 2

BO
bomba
10:00 22.11.2011.

Sječam se utakmice iz Rijeke a i sječam se radio prijenosa iz Madrida kad komentator plačnim glasom prenosi nepravdu sa utakmice. Sječam se ja još nekih utakmica i lakrdije od suđenja. Ni danas nije bolje ali je upotrebom tehnike sudijeje natjerao na drugačiji način kakrdijaškog suđenja ali ga ima i sve to čelnici UEFA-e i FIFA-e vide ali ništa ne poduzimaju. Nekima se Hagu sudi zato što ništa nisu poduzeli a čelnici mirno posmatraju krađu na utakmicama i ni okom da trepnu poslije toga. Ako ne sankcioniraš one koji su očigledno griješili onda si im ti rekao da rade takvo što. Ovo je postalo jadno ali narod lud pa uvijek pada na iste fore. Pa Platini ne želi tehniku iz jednog razloga zato što zna da Francuzi ne bi nigdje igrali. Ruka protiv Irske, Prekršaj koji je bio van 16 m a dosuđen penal protiv BiH,... da se imalo pravo pogledati snimak vidjela bi se prava istina. Sudci su he i onda vidjeli samo nisu ispravno reagirali.

VL
PI
PIDOČA
10:25 22.11.2011.

ma Desnica je dobia crveni zbog prigovora:-)) tako je sudac napisa zabilješku u notes, mamlaz belgijski, nije zna da je Desnica gluhonijem. po tome i je poznata ova utakmica, koja je u analima sudačke lakrdije:-))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.