Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR NA TRI GODINE
Povratak na članak

Kovaču ugovor života: Procurilo koliko će zarađivati

Manje je to nego što su zarađivali njegovi prethodnici jer Guardiola je u tri sezone inkasirao 51 milijun eura, Ancelotti je imao ugovor na 12 milijuna eura godišnje, dok Heynckes mjesečno zaradi milijun eura.

Komentari 11

PU
Pukovnik
15:40 15.04.2018.

Svim Udbašima i onima koji nasjedaju na jugokomunističku propagandu o zatucanim i fašističkim “gastarbajterima” poručujem: Odjeb..., ti ljudi svojim radom dokazuju tko su i što su. Oni su ruža ovog naroda koji vole Hrvatsku bez rezerve i koji nikad nisu parazitirali kao komunarje i lijevičare koji kao krpelji sišu krv ovoj državi. Je li se itko zapatio zašto nemamo ulaganja i jači utjecaj dijaspore u RH? Zato što UDBA ne da - strah ih je iskreni domoljuba; s njima nema dogovora o uništenja domovine!

VL
MU
Muncimir
16:23 15.04.2018.

Samo primitivne i šuplje glave još na dijasporu gledaju kao zaostale i neobrazovane ljude. Njihova 2 i 3 generacija (pa i prva) napravili su kvantni skok spram našem yu- društvu. Pogledajte Rimce i Kovače, koliko ima takvih na naš ponos ... Irska nam je pokazala do kud se stigne sa dijasporom kad ih upregneš za dobrobit domovine. Samo to kod nas nije moguće dok vlada crvena nomenklatura.

VL
TE
terca123
19:50 15.04.2018.

Kovač je sa Bayernom postao najuspješniji trener ikad u povijesti Hrvatske i "regiona". Nijemci dobro znaju što biraju, a Kovaču su prepustili perjanicu svog sporta - Bayern Muenchen. Nikada niti jedan trener "s ovih postora" nije preuzeo jedan od najvećihćih klubova svijeta.

VL
DU
Deleted user
09:13 16.04.2018.

Ma samo pitaj igrača di igraš a trenera koga treneriš ostalo je priča za malu djecu

VL
Avatar Ljubeć
Ljubeć
15:22 15.04.2018.

vbhhhj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.