Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMAN ZA EURO
Povratak na članak

Kovačiću smetaju "zli jezici": 'Kod nas je jako malo pravih stručnjaka, to nekad bude ružno'

– Čeka nas jako teška utakmica jer znamo koliko su mladi, dobri, brzi i agresivni. Bit će teško, navijači od njih očekuju puno.

Komentari 8

DU
Deleted user
15:19 11.06.2021.

Modrica triba gurnit naprid onako kako je igra zadnje vrime u Realu, nema smisla da trci stalno gori doli a njegov centar ili pas moze rijesit utakmicu !

VL
VA
valter56
14:22 11.06.2021.

Uvijek isti odgovori; šta treba završit akademiju za razumijeti utakmicu?? Dragi moj Kova, pobijedite, zabij tri gola i nitko ti ništa neće reči....šta praviš teoriju relativiteta od baluna...zašto Messiju i Ronaldu nitko ne prigovara, ili malo? Jer igraju, ne treba biti "stručnjak" za to vidjeti. Igraš na pola metra predaje, nemaš okomiti pas, nisi dao gol od kamenog doba...i kao, mi nestručnjaci ne razumijemo tvoj doprinos??? Istina je da te netko plaća izvrsno za to što daješ, i neka ti, ali nemoj nas blefat za reprezentaciju....i tu te stavljaju, ali i gubite utakmice zbog tebe. Petkovića, Perišića, Rebića....nemamo bolje, i to je...

VL
DU
Deleted user
14:16 11.06.2021.

za njegovu igru opisat stvarno ne treba bir nikakav stručnjak,to i babe koje prvi put gledaju tekmu vide-0

VL
HA
Hanok
14:11 11.06.2021.

Tip je zabio 13 golova od 2010 (od toga 6 dok je bio u HNL-u) i 3 za Hrvatsku. Naravno da ga kritiziraju…

VL
BR
Breoxs
14:28 11.06.2021.

Zli jezici kažu da su Modrić, Kovačić i Brozović, kao igrači najmoćnijeg veznog reda na svijetu, u sezoni 2020./21. ukupno zabili 8 golova.

VL
BR
Breoxs
14:25 11.06.2021.

Mi imamo navodno najjači vezni red na svijetu, ali Modrić, Brozović i Kovačić su ove sezone za svoje klubove zabili ukupno 8 golova. Modrić 5, Brozović 2 i Kovačić 1 gol, a svi igraju u super jakim klubovima. Golovi imm baš nisu jača strana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.