Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE REAKCIJE IGRAČA
Povratak na članak

Kovačić: Wales nas je kaznio na najgori mogući način, bit će teško protiv Turaka

Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je prvom susretu u skupini D kvalifikacija za EURO 2024. na Poljudu odigrala 1-1 (1-0) protiv Walesa .Nakon utakmice svoje su prve dojmove odmah podijelili igrači. Prvi je pred kamere stao debitant Petar Musa, a nakon njega i Mateo Kovačić te Borna Sosa.

Komentari 3

IV
IvanHB1
13:35 26.03.2023.

Kovačić je promašio ono što bi moja baba Perka zabila.Sa tri metra prebacio cijeli gol.Drugi gol se je morao dati jer je ovo bila čista kocka koja je na kraju iz ničega Hrvatskoj otela dva boda.

VL
Avatar white socks
white socks
00:32 26.03.2023.

Kad je gogeter Musa zadnji put dao gol? Koliko je golova dao u sezoni? Kad je uopće igrao za Benfiku? Vlašić isto, apsolutno izvan forme.

VL
PA
Pajdo
23:36 25.03.2023.

Zar je i Musa igrao

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.