Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVA GA

Kovačić potpuno šarmirao svog novog stratega, a navijači ga uspoređuju s legendom

Mateo Kovačić
Foto: Adrian Dennis/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
17.02.2021.
u 08:04

Oduševljeni su i mediji, ali i navijači koji su ga na društvenim mrežama toliko hvalili da su ga čak usporedili i s legendarnim Zidaneom

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić bio je igrač utakmice u ponedjeljak navečer u pobjedi svog Chelseaja protiv Newcastlea (2:0). Sjajno je orkestrirao igrom svoje momčadi, tražio je loptu, razigravao suigrače i imao sjajnu statistiku.

Kova je odigrao cijelu utakmicu i imao 108 dodira s loptom (96 posto točnih dodavanja), 11 osvojenih duela, dva ključna dodavanja, jednu kreiranu obećavajuću priliku, sve uspješne driblinge (8/8).

Točno je dodao i sve duge lopte (4/4). Dokaz je to da je hrvatski nogometaš iz dana u dan sve bolji, a to jasno vidi i nedavno ustoličeni trener bluesa Thomas Tuchel.

– Volim tog igrača. Možete ga probuditi u tri sata ujutro, a on će biti spreman za trening u 3.15 i dat će sve od sebe. Sretan sam što ga imam – rekao je Tuchel.

Oduševljeni su i mediji, ali i navijači koji su ga na društvenim mrežama toliko hvalili da su ga čak usporedili i s legendarnim Zidaneom. Dobra je to vijest i za izbornika Dalića kojemu će dobro doći takav Kova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo te kasnije i na Europskom prvenstvu.

Mateo je oduvijek bio procijenjen kao iznimno talentiran nogometaš, ali forma mu je (pre)često oscilirala. No, čini se kako je došlo vrijeme da i on uhvati konstantu. Nakon određenih kritika zablistao je i u reprezentaciji krajem prošle godine, a sad, eto, rastura i u klubu. Nadajmo se da će Hrvatska na velikim natjecanjima u njemu imati pravog vođu.

Ključne riječi

Komentara 2

ON
ON
09:05 17.02.2021.

Kovacic ne oscilira.On je uvjek bio i ostao talent i karakter.Njegovi problemi su negdje drugdje.Vezni red je kod nas vec duze vremena dobro popunjen,i treneri su slagali ekipu po imenima tako da je Kova bio strpljiv na cekanju.Sad je vrijeme da se to promijeni.

DI
didajoza
10:20 17.02.2021.

Kovačić se treba odlučiti na udarac u okvir gola jer golovi se pišu a sve drugo se zaboravlja. Koliko je golova do sada zabio za Celzi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije