Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIONALNI HRVAT!

Kovačić oduševio! I veliki Thomas Tuchel hvali svoga dragulja: 'Obožavam ga!'

Premier League - Chelsea v Newcastle United
Adrian Dennis/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
16.02.2021.
u 13:54

Nekadašnji trener PSG-a, a sadašnji Chelseaja, Nijemac Thomas Tuchel obožava Hrvata u svojim redovima pa mu je u posljednjih pet utakmica dao čak 433 minute na terenu

Chelsea je gotovo rutinski stigao do pete uzastopne pobjede u svim natjecanjima, a golove u pobjedi nad Newcastle Unitedom 2:0 su zabili Olivier Giroud (31) i Timo Werner (39). 

Otkako je Thomas Tuchel stigao na Stamford Bridge, Chelsea je upisao pet pobjeda i remi, primivši samo jedan gol.

Za Tuchela je važno i što se među strijelce napokon upisao Werner koji je zabio svoj prvi ligaški pogodak nakon posta koji je trajao 1.000 minuta.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je cijeli susret za Chelsea i briljirao uz 108 dodira s loptom uz 96 posto točnih dodavanja, 11 osvojenih duela. Nekadašnji trener PSG-a, a sadašnji Chelseaja, Nijemac Thomas Tuchel obožava Hrvata u svojim redovima pa mu je u posljednjih pet utakmica dao čak 433 minute na terenu, a Kova je, prema oduševljenju njegovog trenera, sve to opravdao.

- Volim tog igrača. Možete ga probuditi u tri sata ujutro, a on će biti spreman za trening u 3.15 i dat će sve od sebe. Sretan sam što ga imam - rekao je Tuchel nakon važne pobjede.

Ključne riječi

Komentara 5

ER
EroK
17:24 16.02.2021.

Bravo Kova! Ćiro mu je isto predviđao veliku budućnost!

VI
VinkoS
20:13 16.02.2021.

Kako li je samo Kovacic odigra !!!!!!!Bravo mali !

ST
stormrider
14:21 16.02.2021.

Dali Autor ovog clanka zaista misli da Timo Werner ima 39 godina ili misli da on na ledjima ima broj 39? Mislim da niti jedno nije ispravno! slab pisac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije