Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima se, može se

Kovačić i Modrić dobili nevjerojatne božićnice pa otišli na egzotično putovanje

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Instagram
1/7
24.12.2016.
u 10:24

Naš dvojac iz Reala tako uživa na putovanju, a na društvenim mrežama tu i tamo svoje fanove počaste pokojom fotografijom...

Godina na izmaku bila je iznimno uspješna za nogometaše madridskog Reala. U 2016. godini osvojili su Ligu prvaka po 11. put u klupskoj karijeri, a prije nekoliko dana osvoj en je i svjetski naslova. Kad se tome pridoda da su trenutačno vodeći u prvenstvu, i više je nego jasno da su igrači otišli na zasluženi odmor.

Kao znak zahvalnosti, predsjednik kluba Florentino Perez u ovo je blagdansko doba odlučio svojim igračima podijeliti premije u vidu božićnice. Pa će tako svaki igrač za osvojenu Ligu prvaka dobiti 750 tisuća eura, a za klupski SP još 250 tisuća. Ispada tako da će svaki igrač Reala biti 'teži' za milijun eura. A to nije sve, predsjednik je obećao dodatnih milijun za svakoga ako na kraju sezone osvoje Primeru.

Novac je igračima dobro došao jer u ovo doba stanke putuju na različiteegzotične destinacije. Tako su Luka Modrić i Mateo Kovačić odmah nakon finala klupskog SP-a otišli u Dubai, a tamo su se našli s Darijom Srnom. Naš dvojac iz Reala tako uživa na putovanju, a na društvenim mrežama tu i tamo svoje fanove počaste pokojom fotografijom...

 

 

👳🏽👳🏽👳🏽

A photo posted by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

 

 

holiday with friends🏄🛥#dubai# @lukam10 @hrvojecermak @mateokovacic8#😂

A photo posted by darijosrna (@darijosrna) on

 

 

Enjoying holidays with my family and friends... 🔝👨‍👩‍👧‍👦🐫#desert#camels#🐫

A photo posted by Luka Modric (@lukam10) on

Komentara 10

TA
tajgan
12:24 24.12.2016.

miriše mi na kmečanje kompartije što nemože svoju neradničku šapu stavit na te pare!

RI
rikavac
17:15 24.12.2016.

Novac je igracima dobro dosao jer u ovo doba putuju na egzoticne destinacije. Pitam se da li bi otputovali da nisu dobili po milion? Da im nije Perez uplatio po milion mislim da bi kod kuce sjedili jer nebi imali za putovanja.

US
usquebaugh
18:39 24.12.2016.

mamicevi krimosi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije